Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 02 27

Kaune – dar viena žmogžudystė

Kauną sukrėtė dar viena žmogžudystė – ketvirtadienio naktį iš kovinio ginklo paleistas šūvis atėmė 29 metų kauniečio gyvybę. Ketvirtadienį po pietų policija sulaikė šiuo nusikaltimu įtariamą 28 metų kariškį.
Žmogžudystės vietą ketvirtadienį žymėjo ant sniego likę kraujo pėdsakai ir kriminalistų naudojamo maišo skiautės.
Žmogžudystės vietą ketvirtadienį žymėjo ant sniego likę kraujo pėdsakai ir kriminalistų naudojamo maišo skiautės. / Eriko Ovčarenko/dienraščio „15 minučių“ nuotr.

A.Ramanausko-Vanago gatvės pradžioje esančių daugiabučių namų gyventojai, neapsikentę apie 2 val. nakties kieme besikivirčijusių vyrų kelto triukšmo, liepė jiems ramintis arba priešingu atveju pagrasino iškviesiantys policiją. Gyventojai taip ir padarė. Tačiau tik tuomet, kai išgirdo kieme nuaidėjusius šūvius.

Pro langus persisvėrę kauniečiai išvydo netoli 1-ojo namo laiptinės gulintį kūną ir tamsoje staiga pradingusį kito asmens siluetą. Į įvykio vietą atskubėję medikai 29 metų I.P. jau niekuo negalėjo padėti – į krūtinę pašautas vyriškis buvo miręs.

Kauno policijos Smurtinių nusikaltimų tyrimo skyriaus pareigūnai dėl nužudymo pradėjo ikiteisminį tyrimą. Beveik neabejojama, jog vyras buvo nužudytas iš chuliganiškų paskatų, mat jo kišenėse buvę dokumentai, piniginė ir kiti daiktai pavogti nebuvo. Anot Kauno policijos atstovės spaudai Ramunės Gražulienės, nužudytasis anksčiau yra turėjęs reikalų su teisėsaugininkais – jis buvo teistas už nedidelį incidentą. Tiesa, tai buvo palyginti seniai ir teistumas šiuo metu yra išnykęs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius