Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 24

Juodasis išpardavimas gali pasiekti ir Kauną

Taupymo, o gal pirkimo psichozės apimti lietuviai, po savaitgalio skambučiais bombardavę „Maximą“, pasiekė, jog prekybos tinklas svarstytų galimybę didelių nuolaidų akciją vykdyti ir kituose didžiausiuose šalies miestuose, tarp jų ir Kaune.
„Akropolio“ parduotuvės „Maxima“ apgultis, daug pirkėjų liko už durų, laimingieji tempia pirkinius.
Prekybos tinklo atstovai svarsto galimybę didžiulio pirkėjų susidomėjimo Vilniuje sulaukusią akciją rengti ir kituose šalies miestuose. / Sauliaus Chadasevičiaus / 15min nuotr.

„Maximos“ atstovai prasitarė, jog jeigu panaši akcija bus rengiama ir kituose miestuose, jai bus pasiruošta geriau. Praėjusio sekmadienio naktį Vilniaus „Akropolyje“ esančiame prekybos centre „Maxima“ vykdyta akcija, kurios metu nuo vidurnakčio iki 6 val. ryto visoms ne maisto prekėms buvo taikoma 40 proc. nuolaida, ne tik sutraukė tūkstančius sutaupyti nutarusių pirkėjų, tačiau sukėlė ir didžiulį atgarsį visoje šalyje.

„Iš Kauno ir iš kitų didžiųjų šalies miestų gyventojų gavome nemažai prašymų, pasiūlymų ir netgi priekaištų, kad šią akciją darėme tik Vilniuje, – teigė prekybos tinklo „Maxima“ atstovė ryšiams su visuomene Renata Saulytė, patikinusi, jog tinklo vadovai svarsto galimybę panašias akcijas rengti Kaune bei kituose šalies miestuose. – Konkrečių akcijų datų ir jų formų dar negaliu pasakyti, tačiau jeigu tokios akcijos vyktų, jos būtų rengiamos artimiausiu metu ir pirkėjams siūlytume ženklias nuolaidas.“

R.Saulytė patikino, jog rengdami analogišką akciją kituose miestuose, prekybos tinklo vadovai į pagalbą pasitelktų daugiau policijos pareigūnų bei apsaugos darbuotojų. „Čia buvo mums pamoka. Nors šiai akcijai atsakingai ruošėmės, turėsime pasistengti ir labiau viską apgalvoti“, – neslėpė prekybos tinklo atstovė.

„15min” primena, jog praėjusį sekmadienį sostinėje vykusio „juodojo“ išpardavimo metu prekybos centre „Maxima“ per naktį apsilankė apie 7000 pirkėjų, kurie išleido apie 1,5 milijono litų.

Duomenų, kokią žalą parduotuvei padarė ilgapirščiai, vakar dar nebuvo. „Tikslios statistikos dar neturiu, bet tikrai dėl didelio pirkėjų srauto daugiau prekių buvo sugadinta nei pavogta“, – tvirtino R.Saulytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius