Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 06 16

Savivaldybės aukcione labiausiai pešėsi dėl senutėlio „Mercedes“ (nuotraukos)

Kauno miesto savivaldybės antradienį surengtame susidėvėjusio turto aukcione netrūko norinčiųjų nebrangiai įsigyti nurašytų automobilių, biuro baldų, įrangos ar kitokios technikos. Vienas aukciono dalyvis netgi buvo netyčia nusipirkęs beveik 100 nenaujų kompiuterių.
Antradienį Kauno miesto savivaldybėje vyko aukcionas
Antradienį Kauno miesto savivaldybėje vyko aukcionas. / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

 Savivaldybės Mažojoje salėje jau nuo pat ankstaus ryto būriavosi kelios dešimtys aukcione parduodamus daiktus apžiūrėti panorusių žmonių. Prasidėjus aukcionui nedidelėje patalpoje grūdosi daugiau nei 60 potencialių nurašyto savivaldybės turto pirkėjų.

Vyras, supratęs, jog įsigijo beveik 100 kompiuterių, išsigando ir aukciono rengėjams prisipažino, jog jis manė kovojęs dėl teisės įsigyti tik vieną įrenginį.

Iš 5 parduodamų lengvųjų automobilių didžiausio susidomėjimo sulaukė prieš 22 metus pagamintas „Mercedes-Benz 230“. Pradinė šio automobilio kaina buvo 400 Lt, tačiau intensyviai dėl mašinos varžydamiesi keli dalyviai jos kainą iškėlė net iki 6100 Lt.

Suklydęs nusipirko beveik 100 kompiuterių

Nemažai aistrų kilo ir pardavinėjant asmeninius kompiuterius. Iš pradžių keliolika įrenginių nusipirkusiems dalyviams aukciono rengėjai visus likusius 75 kompiuterius pasiūlė pirkti urmu. Nurungęs kitus dalyvius, vienas vyriškis 75 kompiuterius įsigijo po 18 Lt (iš viso už 1350 Lt).

Aukciono vedėjas jau ketino pradėti prekiauti kitais daiktais, kai minėtas vyras, supratęs, jog įsigijo beveik 100 kompiuterių, išsigando ir aukciono rengėjams prisipažino, jog manė kovojęs dėl teisės įsigyti tik vieną įrenginį. Šis sandoris buvo atšauktas.  Iš naujo surengtą kovą dėl 75 kompiuterių laimėjo kitas vyriškis, už kiekvieną jų pasiūlęs 16 Lt.

Nemažai aukciono dalyvių dėmesio sulaukė ir šeši nešiojamieji kompiuteriai. Visų jų pradinė kaina buvo 10 Lt, o kompiuteris, dėl kurio dalyviai varžėsi labiausiai, parduotas už 200 Lt. Už aukcione įsigytus daiktus pirkėjai privalėjo atsiskaityti tą pačią dieną.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius