-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 04 28

Skaitytojo informacija: prašau vagių grąžinti jums nereikalingus daiktus

Skaitytoja Maimouna per mūsų redakcija kreipiasi pagalbos į geros valios žmones, o taip pat į vagis, savaitgalį pavogusius didelį krepšį su vaikiškais drabužėliais. Skaitytoja vagių prašo gražinti jiems nereikalingus daiktus.
Temos: 1 Klaipėda

Kaip rašo skaitytoja, balandžio 25 d., šeštadienį, apie 17 val. Klaipėdoje, Tomo g., iš automobilio iškraunant daiktus kažkas pavogė jos šeimos didelį juodą krepšį su vaikiškais drabužėliais, bateliais, kitais daiktais.


Žiūrėti Klaipėdoje pavogtas krepšys su vaikiškais drabužiais didesniame žemėlapyje

Skaitytoja kreipiasi į galimus įvykio liudininkus, kurie galėtų suteikti informacijos. Skaitytoja taip pat kreipiasi ir į vagis.

„Kreipiuosi į tuos žmones, kurie pasiėmė krepšį. Prašau jūsų, gražinkite nors jums nereikalingus daiktus, kurių nepanaudosite - vieną batelį, skutimosi mašinėlės kroviklį, dėvėtus drabužius. Esame daugiavaikė šeima, gyvename išnuomotame bute. Supraskite ir mus! Širdingai dėkinga už bet kokią informaciją", - rašo skaitytoja.

Dėkojame skaitytojai Maimounai už atsiųstą informaciją.

Tapote neįprasto įvykio liudininkais? Pastebėjote ką nors įdomaus? Pasidalykite savo įspūdžiais, nuotraukomis ar vaizdo medžiaga su kitais 15min.lt skaitytojais, viską siųsdami adresu 15min@15min.lt.

Beje, redakcija laukia ne tik Vilniaus, Kauno ar Klaipėdos gyventojų informacijos. Gyvenate mažame miestelyje? Lankotės užsienyje? Pastebėjote ką nors įdomaus? Savo pastebėjimus irgi siųskite mums ir apie įvykį sužinos visa Lietuva.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius