Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 26

„Ledinė zylutė“ išskris sekmadienį

Visą vasarį Žvejų rūmuose karaliavo „Jo didenybė Teatras“. Čia vyko trečiasis teatrų festivalis vaikams ir jaunimui „Ledinė zylutė“. Rengėjai džiaugiasi, kad tėvai per šalčius nepabūgo atvesti jaunųjų žiūrovų į pasimatymus su fantastiškais herojais.
Žiūrovai sekmadienį išvys naująjį spektaklį „Raudonoji gėlelė“.
Žiūrovai sekmadienį išvys naująjį spektaklį „Raudonoji gėlelė“. / Organizatorių nuotr.

Sekmadienį, 12 val., „Ledinė zylutė“ atsisveikins su savo gerbėjais iki kitų metų. Žvejų rūmuose įvyks graži festivalio uždarymo šventė. Jos metu debiutuos vaikų studijos „Tamesa“ parodijų šou „Žvaigždučių ringas“.

Muzikologė Kelmė Zitickaitė (aktorė Renata Idzelytė) kvies scenoje dainomis susirungti lietuviškos scenos atlikėjus „69 danguje“, „Yva“, V.Riaubiškytę, E.Ostapenko. Tik populiarius dainininkus žiūrovai išgirs ir pamatys vaikiškomis „Tamesos“ artistų akimis.

Po muzikinio šou vaikus pakvies Klaipėdos Pilies teatras, šiemet švenčiantis 25 kūrybos metų jubiliejų. Teatro meno vadovas ir režisierius Alvydas Vizgirda naujausią pastatymą kaip tik skiria jaunajai auditorijai. Tai muzikinė pasaka „Raudonoji gėlelė“. Spalvingam spektakliui muziką sukūrė H.Šlikas, kostiumų dailininkė – A.Zinčiukaitė. Vaidina taip pat jauni teatro aktoriai: Renata Idzelytė, Toma Gailiutė, Sigutė Gaudušytė, Linas Lukošius, Teklė Baroti ir kiti. Spektaklyje dalyvauja šokių kolektyvas „Vėjūnė“ (vadovė Irma Stonienė).

Kovas – teatro mėnuo. Žvejų rūmuose įvyks tradicinis „Padėkos kaukių“ už nuopelnus teatro menui įteikimas ir mėgėjų teatrų šventė „Tegyvuoja teatras“. Pilies teatras rodys benefisinius aktorių spektaklius – A.Barico „Šilkas“ ir T.Bernhardo „Pietūs su Liudviku“, o jaunimo teatras „Be durų“ savo žiūrovų lauks kiekvieną sekmadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius