Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 12 25

Švenčių dienomis eismo sąlygos Klaipėdoje – sudėtingos (nuotraukos)

Mėgstantiems tikrą žiemą, šiemet per Kūčias ir Kalėdas netrūko nei sniego, nei ledo, tačiau vairuotojams dėl tokių žiemos išdaigų buvo sunku suvaldyti transporto priemones ar net patekti į jas.
Automobilius dengė sniego ir ledo sluoksnis.
Automobilius dengė sniego ir ledo sluoksnis. / I.Ozturhan/15min.lt nuotr.

Penktadienį, Kūčių dieną Klaipėdoje eismo sąlygos tapo tikru išbandymu net ir patyrusiems vairuotojams: nuo ryto prasidėjusi šlapdriba ir lietus, stingstantis akimirksniu, po ledo sluoksniu „įkalino“ automobilius. Vairuotojams teko gerokai paplušėti begramdant automobilių stiklus ir bandant atidaryti prišalusias dureles. 

Miesto gatvės ir rajoniniai keliai tapo itin slidūs. Magistraliniais keliais į Klaipėdą vykę vairuotojai gerokai lėtino greitį – vietomis buvo įmanoma važiuoti vos 60-70 kilometrų per valandą greičiu.

Ledu virstantis lietus nesitraukė ir Kalėdų dieną, tačiau po pietų ėmė snyguriuoti. Rajoniniai keliai – apsnigti, padengti ledu, nebarstyti druska. Tiesa, per Kalėdas automobilių strautas gerokai sumažėjo, tad uostamiesčio gatvėse ėmė darbuotis kelininkai.

Panašios oro sąlygos Klaipėdoje laikysis ir sekmadienį: protarpiais snigs, bus apie penkis laipsnius šalčio. Vairuotojams patariama būti itin atsargiems.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius