Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 03 16

Skaitytojo informacija: smulki avarija užkimšo gatvę sostinėje (nuotraukos, atnaujinta 14.30 val.)

Nuolatiniai 15min.lt skaitytojai Algirdas R. ir Karolis K. redakciją informavo, kad pirmadienio popietę dėl sostinės centre įvykusios smulkios avarijos susidarė transporto spūstis Žygimantų gatvėje.
Įvykio vieta
Įvykio vieta / 15min.lt skaitytojo Algirdo nuotr.

Kaip rašo skaitytojas Algirdas R., susidūrus lengvajam automobiliui ir troleibusui, žmonės nenukentėjo. Tačiau kol vairuotojai aiškinosi avarijos aplinkybes ir laukė policijos, Žygimantų g. susidarė transporto spūstis, sustojo troleibusai.

Skaitytojas Karolis K. redakcijai rašo, kad troleibuso vairuotojas dėl avarijos kaltino lengvojo automobilio vairuotoją, staiga išsukusį į pagrindinę gatvę. Kadangi lengvojo automobilio vairuotojas su tuo nesutiko, į įvykio vietą aiškintis atvyko policijos pareigūnai. Karolis K. irgi akcentuoja, kad dėl avarijos Žygimantų gatvėje susidarė didžiulių transporto grūsčių.

Vilniaus policijoje redakcijai patikslino, kad avarija buvo užregistruota 13.14 val. Lengvojo automobilio „Ford“ ir troleibuso vairuotojai galėjo greitai užsipildyti eismo įvykio deklaracijas ir važiuoti savo keliais.

Tačiau jie nesugebėjo susitarti dėl avarijos aplinkybių ir išsiaiškinti, kas kaltas. Todėl į avarijos vietą atvyko policijos pareigūnai, kurie toliau ir aiškinasi įvykio aplinkybes.

Jei norite peržiūrėti skaitytojo Algirdo R. ir Karolio K. atsiųstų nuotraukų galeriją, spauskite čia.

Tapote neįprasto įvykio liudininkais? Pastebėjote ką nors įdomaus? Pasidalykite savo įspūdžiais, nuotraukomis ar vaizdo medžiaga su kitais 15min.lt skaitytojais, viską siųsdami adresu 15min@15min.lt.

Beje, redakcija laukia ne tik Vilniaus, Kauno ar Klaipėdos gyventojų informacijos. Gyvenate mažame miestelyje? Pastebėjote ką nors įdomaus? Savo pastebėjimus irgi siųskite mums ir apie įvykį sužinos visa Lietuva.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius