Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 19

Viktoras Uspaskichas: panorėjome – ir meru tapo Artūras Zuokas

Ilgiausiai delsusi apsispręsti Darbo partija galų gale palaikė Artūro Zuoko kandidatūrą, nors prieš penkerius metus būtent dabartinis Vilniaus meras kaltino „darbiečių“ lyderį V.Uspaskichą savo įmonių protegavimu statant Vilniaus namus Maskvoje, neskaidriu Europos Sąjungos lėšų skirstymu jam esant ūkio ministru ir kitomis nuodėmėmis.
Pasak Viktoro Uspaskicho, pilni žmonių prekybos centrai parodo, jog ekonominė situacija dar nesuvokiama daugeliui vartotojų.
V.Uspaskichas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Tačiau šiandien tai esą jau pamiršta. „Apie mane kalbėjo beveik visi politikai, visi politologai, visi žurnalistai. Mane kelis kartus laidojo. O Uspaskichas sėdi Vilniaus taryboje ir geria brendį. Panorėjome, kad taptų Zuokas meru – jis ir tapo. O kai nebenorėsime – gal meru taps kas nors kitas“, – pasitikėjimo savimi ir savo sprendimais neslėpė V.Uspaskichas.

Jo įsitikinimu, jeigu politikai prisimintų visus nesutarimus, nebūtų įmanoma sudaryti jokios koalicijos. „Visi vieni apie kitus per 20 nepriklausomybės metų tiek visko prikalbėjo, kad šiandien prisimenant visa tai nė viena politinė jėga negalėtų sudaryti koalicijos. Gero, civilizuoto, šiuolaikiško politiko vertė yra kompromisų menas. O dar aš esu rusas, kuris pykčio niekada nelaiko. Todėl nematau problemų“, – užtikrino V.Uspaskichas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius