Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 05 30

Nekaltybę nusprendė parduoti ir lietuvė

Per visą pasaulį apskriejus žiniai, kad aštuoniolikmetė rumunė, norėdama susimokėti už mokslus, pardavė savo nekaltybę už 10 tūkstančių eurų, jos pasekėja atsirado ir Lietuvoje.
Erotika
Erotika / Photos.com
Temos: 1 Nekaltybė

Plačiai nuskambėjo istorija, kad Vokietijoje gyvenanti ir studijuojanti 18-etė Alina Percea, norėdama susimokėti už mokslus, nusprendė parduoti aukcione savo nekaltybę. 10 tūkst. eurų už pirmąją naktį su mergina sumokėjo italų verslininkas.

Panašu, kad toks būdas gauti pinigų mokslams, suviliojo ir kai kurias lietuvaites. Šeštadienį dienraštyje „Lietuvos rytas“ pasirodė skelbimas lietuvaitės, kuri skelbiasi parduodanti savo nekaltybę, nes nori gauti pinigų mokslams.

„Esu 19 m., padori, simpatiška mergina. Noriu mokytis universitete, bet tėvai negali sumokėti už mokslus. Įkvėpta mergaitės iš Rumunijos, nutariau parduoti savo nekaltybę... Atsiduosiu tam, kuris pasiūlys daugiau pinigų, nes dabar jų man reikia labiau nei bet kada...“ – rašoma skelbime. Čia taip pat duotas ir merginos elektroninio pašto adresas.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius