Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iveta Slaboševičiūtė ruošiasi pergalei „Omnitel 1000 km“ lenktynėse

„Techninis projektas Racing“ lenktynių komanda šiuo metu intensyviai ruošiasi lenktynėms, treniruojasi ir planuoja kovoti tik dėl pergalės savo klasėje.
Ne vieną trofėjų žiedinių lenktynių trasose iškovojusi I.Slaboševičiūtė pripažino, jog vyrai automobilius vairuoja geriau nei moterys.
I.Slaboševičiūtė / Eriko Ovčarenko/dienraščio „15 minučių“ nuotr.

Iveta Slaboševičiūtė šiais metais dalyvaus su automobilių sporto mėgėjams neblogai pažįstamu „Volkswagen Polo“, kuris 2007 m. šiose lenktynėse užėmė penktą vietą ir lengvai nugalėjo savo klasės įskaitoje. Iveta šiose lenktynėse dalyvaus jau septintą kartą, tad jai trasa nebus naujiena. Tiesa, kiti komandos nariai nėra tokie patyrę.

Mantas Vaičiūnas dar visai jaunas lenktynininkas, tai jam bus pirmoji patirtis. Remigijus Devainis jau yra važiavęs „Omnitel 1000 km“ lenktynėse prieš trejus metus.

Komandos narius lenktynėms ruošia Ivetos tėtis Raimundas Slaboševičius, anksčiau taip pat važiavęs šiose lenktynėse.

Kol kas po kasdienių darbų visi renkasi į „Nemuno žiedo“ trasą, kur vyksta intensyvios treniruotės. Komanda jau labai laukia lenktynių starto.

Kol kas treniruotės vyksta sklandžiai, automobilis nepavedė, o lenktynininkai „šlifuoja“ teisingas trajektorijas. Įdomu, kad treniruočių metu komandos treneris specialiai nelygina lenktynininkų tarpusavio vieno rasto įveikimo laikų, kad neskatintų vidinės konkurencijos, nes dažnai tokiu atveju prasideda bereikalingos klaidos.

Šios komandos lenktynininkai neapsiriboja tik vairavimu, visiems draugiškai teko ir padirbėti garaže, ir lipdukais automobilį apklijuoti. Tiesa, lipdukų klijavimo procedūra neapsiėjo be netikėtumų – gabenant paruoštą automobilį klijavimui, sugedo tempiantis automobilis. Skubiai teko ieškoti jam pamainos. Kaip sako Iveta, tikėkimės, kad šis nesklandumas buvo vienintelis.

Taigi, automobilis jau paruoštas, nublizgintas ir laukia, kada bus gabenamas jūros link. 

Žemiau rasite porą vaizdo siužetų apie tai, kaip komandai sekėsi treniruotėse.

VIDEO: Iveta Racing - Paricipant of 1000 km race in Palanga 2012

VIDEO: Slikas treniruote

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius