Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

1000 km „Volkswagen Eco“ važiavimas

Šiemet pirmą kartą rengiamos dar vienos 1000 km. lenktynės, prasidėsiančios penktadienio vakarą po istorinių sportinių automobilių lenktynių, o finišuos jos prieš pat pagrindinių – „Omnitel 1000 km. lenktynių“ - startą šeštadienį.
„VW Tiguan"
„VW Tiguan" / Gamintojo nuotr.

Tai bus unikalios ištvermės ir taupumo varžybos, kuriose varžysis tik du identiški, su į akį nekrintančiais skirtumais naujausi „Volkswagen Tiguan“ automobiliai. Tai nereiškia, kad abu automobiliai pernelyg neskubėdami tik riedės, o juos vairuojantys labiau galvos apie degalų taupymą ir mažesnį aplinkos teršimą. Varžybų tikslas- praktiškai įsitikinti, ką automobilių sportui duoda naujausios technologijos ir kokią įtaką jos turi labiau saugant mus supančią aplinką, t.y. – išmetant kuo mažiau teršalų.    

Šiose unikaliose lenktynėse trasa naktį skries du naujausi „Volkswagen Tiguan“ automobiliai, kurių ratus suka po 140 AG pajėgumą išvystantys 2,0 litro darbinio tūrio TDI varikliai. Vienas jų bus su plačiai pagarsėjusiomis šio gamintojo „BlueMotion“ technologijomis.
Varikliai su šiomis technologijomis ne tik gerokai taupesni, bet ir į aplinką išmeta žymiai mažiau teršalų.

„Volkswagen Tiguan“ vairuos Vitoldas Milius, Rokas Knyva, Augustė Miliūtė, žinomas operos dainininkas, automobilių sporto entuziastas Kęstutis Alčiauskis ir kartingo meistras Almantas Sadauskas.

Lenktynininkai keisis rotacijos principu ir visi turės galimybę išbandyti abu  „Volkswagen Tiguan“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius