-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Didžiosios Britanijos gyventojas loterijoje laimėjo 41 mln. svarų sterlingų

Penktadienio vakarą įvykusiame loterijos „Euro Millions“ lošime Didžiosios Britanijos gyventojas susišlavė daugiau kaip 41 mln. svarų sterlingų. Tačiau milžiniško prizo laimėtojas dar neatsirado.
Svarai sterlingų
Svarai sterlingų / „Scanpix“ nuotr.

„Tai nuostabi žinia, mes džiaugiamės, kad dar kartą buvo laimėta tokia didžiulė suma. Turime šampano ir esame pasirengę pasveikinti laimingojo bilieto turėtoją įstojus į nacionalinės loterijos milijonierių klubą“, – dailymail.co.uk cituoja loterijos organizatorių atstovą.

Tai yra septintas pagal dydį Didžiojoje Britanijoje prizas, laimėtas loterijoje „Euro Millions“. Laimingasis galės save apsupti tokia prabanga, kokią sau gali leisti dainininkė Kylie Minogue, jos turtas taip pat yra vertinamas 40 mln. svarų sterlingų.

Didžiausią prizą „Euro Millions“ loterijos istorijoje laimėjo Colinas ir Chrise Weirai iš Škotijos, susižėrę 161 mln. svarų sterlingų. Prieš juos didžiausias išmokėtas prizas buvo 113 mln. svarų sterlingų. Laimingasis panoro likti nežinomu.

Spalį Dave`as ir Angela Dawesai laimėjo 101 mln. svarų sterlingų, o praėjusiųjų metų vasarį Nigelas Page`as ir Justine Laycock iš Gloučesteršyro laimėjo penktą pagal dydį „aukso puodą“, jiems buvo išmokėti 56 mln. svarų sterlingų.

Šeštas pagal dydį – 45 mln. svarų sterlingų laimėjimas, priklauso Les ir Samui Scaddingams iš Pietų Velso.

Jei laimėtojai nori atšvęsti savo sėkmę, jiems pasiūlomas krepšys su 12 butelių prabangaus „Pernod-Ricard Perrier-Jouet“ šampano, kurio butelis kainuoja 32 tūkst. svarų sterlingų. Jie galėtų nusipirkti ir šimtą tokių krepšių, ir vis tiek savo sąskaitoje turėtų neįtikėtiną sumą, pažymi dailymail.co.uk.

Pasak loterijos organizatorių atstovo, nuo nacionalinės loterijos pradžios milijonieriais jau tapo 2,8 tūkst. žmonių.

Praėjusią savaitę vyras iš Didžiosios Britanijos pareiškė pametęs laimingą 1 mln. svarų sterlingų vertės loterijos bilietą. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius