Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gera žinia Lietuvos sirgaliams Izmire – būgnus galima bus įnešti į areną (papildyta 14.15 val.)

Per žiniasklaidą pajutę spaudimą pasaulio krepšinio čempionato Turkijoje organizatoriai vos per dieną persigalvojo ir nutarė leisti Lietuvos sirgaliams įsinešti būgnus į areną ir palaikyti savo komandą. „Priėmėme tokį sprendimą visų sirgalių ir čempionato labui“, – sakė pasaulio čempionato Turkijoje organizacinio komiteto atstovas Mehmetas Agirbas.
Lietuvos sirgaliai ir būgnai
Lietuvos sirgaliai ir būgnai / Tomo Tumalovičiaus/reporteris.com
Temos: 1 Lietuva

Dar antradienio ryte M.Agirbas 15min.lt tvirtino, kad FIBA draudimas galios iki pat pasaulio čempionato pabaigos. Tačiau išgirdęs, kad Lietuvos sirgaliai rengia protesto akciją antradienį 19 val. prie „Halkapinar“ arenos, susimąstė. Vos per kelias valandas draudimas buvo atšauktas.

Popiet susiradęs Lietuvos žurnalistus organizacinio komiteto atstovas pranešė džiugią žinią. „Pasakykite Lietuvos sirgaliams, kad būgnus į areną bus galima įsinešti. Kodėl toks sprendimas priimtas? Dėl bendros pasaulio čempionato nuotaikos ir nenoro konfliktuoti su sirgaliais“, – sakė M.Agirbas.

Anot jo, būgnus įsinešti į arenas bus galima visose arenose iki pat pasaulio čempionato pabaigos. Iki čempionato Turkijoje Lietuvos krepšinio rinktinės sirgaliai neturėjo problemų dėl būgnų – juos galima buvo įsinešti tiek Europos, tiek pasaulio čempionatuose.

(papildyta 14.15 val.) Lietuvos krepšinio rinktinės sirgalių vadas Tomas Balaišis-Sėkla į FIBA sprendimą vėl leisti įsinešti būgnus į areną sureagavo trumpai, pavadindamas tai cirku. Jis žadėjo dar aiškintis situaciją, tačiau neatsisakė ketinimo surinkti visus sirgalius antradienį 19 val. prie Izmiro „Halkapinar“ arenos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius