Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išrink Lietuvos krepšinio rinktinės žaidėjų žaidėją (2010) (apklausa)

Lietuvos krepšinio rinktinė daugelyje pasaulio krepšinio čempionato rungtynių Turkijoje buvo tvirta kaip kumštis. Nors kai kuriuose epizoduose nuo nesėkmės gelbėjo ir asmenininis kievieno žaidėjo meistriškumas: puolime ir gynyboje.
Aistruolės iš Lietuvos
Aistruolės iš Lietuvos / AFP/„Scanpix“ nuotr.

15min.lt kviečia išrinkti Lietuvos rinktinės žaidėjų žaidėją. Juo gali tapti nebūtinai tas, kuris pelno daugiausiai taškų. Juk labai svarbu ir gynyba, ir atkovoti kamuoliai, ir psichologinės savybės. Trumpai priminsime, kuo kiekvienas žaidėjas yra išskirtinis ir talentingas.

Martynas Pocius. Šoklus, greitas, vikrus, gerai agresyviai veržiasi, pataiko beveik iš visų padėčių. Kartais kuria tiesiog stebuklus.

Tomas Delininkaitis. Gerai veržiasi pro varžovus, puikus snaiperis, talentingas įžaidėjas. šaltakraujis baudų metikas.

Mantas Kalnietis. Tritaškių dievas, kartais įdedantis ir į krepšį, geras įžaidėjas, sukaupęs daug patirties „Eurolygoje“.

Martynas Gecevičius. Prasiveržimai gal ir nėra jo stiprioji pusė, bet visose kitose srityse jis puikus. Snaiperiški metimai iš toli gali nužudyti bet kurį priešininką.

Linas Kleiza. Puikūs fiziniai duomenys leidžia žaisti itin universaliai. jis puikiai grumiasi po krepšiu, veržiasi kaip tankas. Pataiko tritaškius, ypač tada, kai kažkam reikia imtis lyderio vaidmens.

Robertas Javtokas. Kai sekasi, varžovus siutina taikliais kabliais ir dėjimais iš viršaus. Gaila tik, kad ne visuomet sugauna jam skirtus perdavimus. Puikiai ginasi, blokuoja varžovų metimus, atlieka daug juodo darbo gynyboje.

Renaldas Seibutis. Lengvas, bet „piktas“, kovingas ir universalus. Puikus snaiperis. Deja, Lietuvos sirgaliams mažai matytas, nes daug laiko žaidė užsienyje. Jis tapo 9–uoju Lietuvos krepšininku, pašauktu NBA naujokų biržoje.

Martynas Andriuškevičius. Jam dar viskas priešaky, tačiau Turkijoje šis „bokštas“ trenerių nenuvylė, puikiai įsijungė į žaidimą nuo suolelio. 2005 m. pašauktas NBA naujokų biržoje, tačiau du sezonai JAV Martynui susiklostė ne itin sėkmingai.

Jonas Mačiulis. Tikras liūtas, kai reikia kovoti dėl kamuolio. Turi daug sportinio pykčio ir gero įžūlumo. Puikus snaiperis, gynėjas, dėjikas iš viršaus.

Simas Jasaitis. Brandus žaidėjas! Ir viskas tuo pasakyta. Tritaškių dievas.

Tadas Klimavičius. Stabilus baudos aikštelėje, puikiai puola, galingai deda iš viršaus.

Paulius Jankūnas. Nuostabiai ginasi po krepšiu, atlieka daug juodo darbo, puikiai mėto  tritaškius.

Už savo favoritą balsuokite apklausoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius