Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kemzūra: Su „Žalgiriu“ stengsimės žaisti rimtai

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė antradienio vakarą žais draugiškas rungtynes su Kauno „Žalgirio“ krepšininkais. Tiesa, Kęstučio Kemzūros auklėtinių varžovais turėjo tapti ne Lietuvos vicečempionai, o Irano nacionalinė komanda.
Treniruotė
K.Kemzūra pripažino, kad susitikimas su „Žalgiriu“ nebus visavertis. / Aliaus Koroliovo nuotr.

Dėl įvairių aplinkybių iraniečiams neatvyko pagalbos ranką mūsiškiams ištiesė „Žalgirio“ ekipa – sutiko žaisti atsisveikinimo rungtynes Kauno sporto halėje.

Tiesa, tokios išleistuvės į pasaulio čempionatą Turkijoje sulaukė įvairių kalbų. Anot Rygos VEF vyriausiojo trenerio Rimo Kurtinaičio, šios rungtynės – bevertės ir prilygstančios parodijai.

Pats rinktinės strategas K.Kemzūra pripažino, kad mačas su „Žalgiriu“ nevisavertis, tačiau nepraleido progos padėkoti pagelbėjusiems laikinosios sostinės klubo vadovams.

„Kiekvienas turi savo nuomonę. Iš pradžių planavome rungtynes su Iranu. Tuo tarpu šios rungtynės yra labiau skirtos visuomenei, rėmėjams. Tai bus labiau kaip šventė. Kalbant apie pasiruošimą, tai yra nevisavertės rungtynės ir jos mums nėra tiek svarbios. Vis dėlto turiu padėkoti „Žalgirio“ klubui ir treneriui, kurie sutiko pagelbėti tokioje sunkioje situacijoje. Juk visa tai buvo planuota, platinti bilietai, ruoštasi“, – portalui krepsinis.net teigė K.Kemzūra.

Neseniai pasirengimą sezonui pradėję ir dar nė vienų draugiškų rungtynių nesužaidę žalgiriečiai ketina pademonstruoti akiai patrauklų krepšinį. Tuo tarpu K.Kemzūra pripažino, jog žaidimas bus šiek tiek kitoks, tačiau tik lengvai pasivaikščioti rinktinė neketina.

„Manau, bus didesnė rotacija nei įprastose rungtynėse, tačiau stengsimės žaisti rimtai“, – tvirtino K.Kemzūra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius