Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 09 16

Piekautaitės karjeros posūkis – namų drabužiai visai šeimai

Dizainerė Ramunė Piekautaitė, iki šiol kūrusi tik elegantiškus aprėdus moterims, neseniai nusprendė išpildyti savo seną svajonę, rašo žurnalas „Žmonės“.
Ramunė Piekautaitė ir Kęstutis Verslovas
Ramunė Piekautaitė ir Kęstutis Verslovas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Mintį kurti tokius drabužius puoselėjau jau senokai. Tik vis pritrūkdavo laiko. Pagaliau pas mus dar nėra namų drabužių kultūros. Dar neatrastos erdvės. Mėginsiu jas išnaudoti“, – šypsosi žavi moteris.

Menininkė prisipažino ilgai sau ieškojusi patinkančio sportinio kostiumo, bet neradusi.

„Kostiumai, kurių rasdavau parduotuvėse, būdavo per ryškūs, su šviečiančiomis juostomis, gausybe detalių, užtrauktukų, sagų. Man patinka švarus stilius“, – aiškino dizainerė, nemėgstanti namuose dėvėti chalato. – Kai sugalvojau kurti laisvalaikio drabužius, Kęstutis labai apsidžiaugė, nes ne kartą buvo užsiminęs, kad norėtų tokių.“

Nors kadaise Ramunė tikino niekada nekursianti drabužių vyrams – gyvenimo draugas tapo pirmuoju jos klientu. O dukra taip pat panoro mamos kurtų namų drabužių – R.Piekautaitė tikina, kad bus ir jų.

Kūrybinga moteris ateityje planuoja sukurti ir jaukius namų apklotus, o didžiausia svajone lieka jos kūrybos arbatos servizas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius