Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 08 26

A.Alekberovas ir A.Voišnis išbandė jėgas rekordiniame EPT „High Roller“ turnyre

Europos pokerio turo (EPT) Barselonos etape startavo dar viena įspūdinga kova, kurios metu vėl buvo pagerinti turo rekordai. Šį kartą žaidimo meistrai kortas sukryžiavo 10 300 eurų įpirkos „High Roller“ turnyro ringe. Rekordiškai daug žaidėjų pritraukusiame solidžios įpirkos mūšyje stebime ir Lietuvos atstovų pasirodymus.
Anaras Alekberovas
Anaras Alekberovas / neil stoddart nuotr.

Solidžios įpirkos EPT „High Roller“ turnyre pirmosios dienos metu į ringą iškopė 290 žaidėjų. Net 88 jų startinėje turnyro fazėje pasinaudojo pakartotinės įpirkos galimybe ir į prizinį fondą įnešė dar po 10 tūkstančių eurų. Tai rekordiškai didelis žaidėjų ir įpirkų skaičius EPT „High Roller“ turnyruose ir šie skaičiai dar ne galutiniai. Vėlyva registracija į šią kovą atvira iki antrosios dienos pradžios, tad rekordiškai didelis mūšio laukas gali išsiplėsti dar labiau.

Šio mūšio nepraleido ir Lietuvos pokerio meistrai. Ties starto linija Barselonoje stojo Anaras Alekberovas ir Aleksandras Voišnis. Pastarajam kova aukšto įpirkos turnyre nesusiklostė, o A.Alekberovo pavardę radome antrosios dienos žaidėjų sąraše. Čia mūsiškis atsineš 66 600 žetonų. Kol kas antrojo turnyro etapo sąraše 176-ių žaidėjų vardai.

Solidžiame turnyre gausu ir solidžias reputacijas prie pokerio stalų užsidirbusių žaidėjų. Pirmąjį iššūkį įveikė ir antroje kovos dienoje pasirodymus surengs „PokerStars Pro“ komandos nariai Jasonas Mercieris (291 400 žetonų), Vanessa Selbst (205 000 žetonų), George Danzeris(126 400 žetonų), Leo Fernandezas (43 700), „PokerStars Online“ rinktinės žvaigždės Mickey Petersenas (156 500 žetonų) ir Vincente Delgado (37 000 žetonų), tarptautinės arenos žvaigždės Danas Smithas (294 600 žetonų) ir Stephenas Chidwickas (299 000 žetonų) ir kiti pokerio kovų didvyriai. 

„High Roller“ turnyro kova Barselonoje tęsis rugpjūčio 26-ąją, kaip ir pagrindinio turnyro mūšis, kurį lietuviškai įgarsintos vaizdo transliacijos metu 15min.lt eteryje stebėkite jau nuo 13 valandos. Šviežiausių naujienų apie A.Alekberovą ir kitas EPT aktualijas mūsų rubrikoje ieškokite jau artimiausiu metu. 

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius