Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 02 12

Artėjant sezono pabaigai arši kova vyksta dėl EPT metų žaidėjo titulo

Prieš pasiekiant Europos pokerio turo (EPT) dešimtojo sezono finišą, nuolatiniams šventės dalyviams dar tris kartus teks sukryžiuoti kortas. Kovo mėsesį laukia etapas Vienoje, o balandį – Sanreme bei didysis EPT finalas Monake. Taigi, įtampa kovoje dėl metų žaidėjo prizo – didžiulė. Pagrindiniai šios kovos dalyviai yra „PokerStars Pro“ komandos žvaigždė Vanessa Selbst ir Vokietijos pokerio supermenas Ole Schemionas. Tarp lietuvių kol kas geriausiai sekasi Gintarui Šimaičiui.
Ole Schemionas
Ole Schemionas / Neilo Stoddarto nuotr.

O.Schemionas dešimtojo EPT sezono ringe kol kas turi iškovojęs devynis prizus. Savo vardą jis įrašė į turo pagrindinių, „High Roller“ ir „Super High Roller“ turnyrų metraščius. Geriausias jo pasirodymas besibaigiančiame EPT sezone buvo Prahos etepo pagrindinio turnyro metu, kur vokietis finišavo penktas ir pelnė 218 300 eurų piniginį prizą bei 158 reitingo taškus.

Tačiau neprastesni ir „PokerStars Pro“ vėliavą nešančios sėkmingiausios pasaulio pokerio damos rezultatai. V.Selbst jubiliejinio turo sezono metu dukart šventė pergales šalutiniuose šventės turnyruose, o iš viso prizininkų sąrašą ji papildė šešis sykius. Solidžiausias amerikietės rezultatas – trečioji vieta „PokerStars.net Karibų nuotykio“ „Super High Roller“ turnyre, už ką ji apdovanota 607 580 JAV dolerių premija ir 167 reitingo taškais.

Šiuo metu pagrindinius konkurentus dėl EPT „Metų žaidėjo“ titulo skiria vos 45 taškai. Kiekvienas iš lyderių savo oficialiai paskelbtuose turnyrų tvarkaraščiuose yra numatęs bent po du turnyrus kiekviename iš likusių EPT etapų, tad kova toli gražu nesibaigė.

EPT „Metų žaidėjo“ reitingo lyderių dešimtukas:

1. Ole Schemionas (Vokietija) – 781,39 tšk.
2. Vanessa Selbst (JAV) – 736,22 tšk.
3. Thomasas Muehloeckeris (Austrija) – 594,30 tšk.
4. Adrianas Mateosas Diazas (Ispanija) – 520,87 tšk.
5. Georgios Karakousis (Graikija) – 512,31 tšk.
6. Mike'as McDonaldas (Kanada) – 490,74 tšk.
7. Jonathanas Little'as (JAV) – 480,01 tšk.
8. Dominikas Panka (Lenkija) – 455,15 tšk.
9. Ondrejus Vinklarekas (Čekija) – 444,14 tšk.
10. Dario Sammartino (Italija) – 423,96 tšk.

Tuo tarpu sėkmingiausias EPT žaidėjas tarp Lietuvos pokerio meistrų šiuo metu yra Gintaras Šimaitis. Jo sąskaitoje - 222,43 taškai ir jis užima 143 reitingo lentelės poziciją. Metų žaidėjo titulą iškovojęs EPT žaidėjas bus apdovanotas 50 tūkst. eurų vertės kortele, kurios lėšas galės naudoti įpirkoms į bet kuriuos EPT turnyrus vienuoliktame sezone.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius