Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2014 10 15

Didžiojo pokerio ringe Londone burbulo fazę sieks išgyventi Egidijus Dovidaitis

Europos pokerio turo (EPT) Londono etape išmušė burbulo valanda. Trečioje pagrandinio turnyro dienoje žaidėjai sieks išgyventi pakankamai ilgai, kad didįjį pokerio ringą paliktų kaip prizininkai. Tarp potencialių laureatų ir lietuvis Egidijus Dovidaitis. Tiesioginė vaizdo transliacija iš Didžiosios Britanijos 15min.lt eteryje startuos 14 val. Lietuvos laiku.
Fatima Moreira De Melo
Fatima Moreira De Melo / Neilo Stoddarto nuotr.

Antroji 4 250 svarų sterlingų įpirkos diena buvo lemtinga Robertui Vaitkevičiui ir Tomui Strelčiūnui. Tačiau vienas lietuvis sugebėjo perkopti antrąją kovos kliūtį ir dar per žingsnį priartėti prie prizų. E.Dovidaitis antrąją dieną užbaigė rankose laikydamas 123 700 žetonų, kas trečios dienos starte bus 41 privalomasis statymas.

Antroje EPT pagrandinio turnyro dienoje suklupo ne vien lietuviai. Vos 135 žaidėjai iš 675-ių startavusių tęs pasirodymą trečiame mūšio etape. Čia bus žaidžiama ir burbulo fazė, kurio metu paaiškės pirmieji prizininkai. Pirmiesiems laureatams Londone bus įteikti 7 750 svarų sterlingų prizai, o būsimojo laimėtojo laukia pusė milijono svarų sterlingų. 

Trečiąją dieną pasiekė ir nuožmiai į priekį veržiasi ir būrys pokerio žvaigždžių. „PokerStars Pro“ rinktinės vėliavnešių priešakyje kol kas žingsniuoja Johnny Loddenas, kuris sutaupė 118 privalomųjų statymų. Jam iš paskos keliauja Jake Cody, turintis 112 privalomųjų statymų. 95-is privalomuosius statymus čia nešasi Liv Boeree, o Theo Jorgenseno sąskaitoje 45 privalomieji statymai. 

„PokerStars Online“ komandos nariai taip pat nesnaudžia. Marco-Andre Ladouceuro kapitalą sudaro 83 privalomieji statymai, o jo kolega Mickey Petersenas keliauja nešinas 59 privalomaisiais statymais. Tuo tarpu žolės ritulininkė Fatima Moreira de Melo, vienintelė „PokerStars SportStars“ komandos atstovė pasiekusi trečiąją dieną, čia atsidūrė turėdama 23-is privalomuosius statymus. 

Primename, kad lietuviškai įgarsinta tiesioginė transliacija iš EPT Londono etapo pagrindinio turnyro 15min.lt  pokerio rubrikos eteryje šiandien, spalio 15 dieną, startuos 14 val. Lietuvos laiku. Stebėti didžiojo pokerio kovą, kaip įprasta jums padės Gaudrius Dzikaras ir Paulius Mikaliūnas.

EPT Londono etapo tiesioginių vaizdo transliacijų tvarkaraštis:

EPT pagrindinio turnyro antroji diena – spalio 14 d. 14 val.
EPT pagrindinio turnyro trečioji diena – spalio 15 d. 14 val.
EPT pagrindinio turnyro ketvirtoji diena – spalio 16 d. 14 val.
EPT pagrindinio turnyro penktoji diena – spalio 17 d. 14 val.
EPT pagrindinio turnyro finalas (matysite žaidėjų kortas) – spalio 18 d. 16val.

Iki pat šventės pabaigos apsilankę mūsų „Facebook“ paskyroje rasite smagų konkursą skirtą EPT. Šio konkurso laureatų laukia smagūs ir vertingi pokerio prizai. 

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius