-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 08 29

Dominykas Karmazinas penktoje EPT Barselonos dienoje kovos dėl vietos finale

Rekordinis Europos pokerio turo (EPT) Barselonos etapo pagrindinis turnyras artėja prie kulminacijos. Po keturių dienų kovos iš 1,694 dalyvių liko vos 36 pretendentai į nugalėtojo titulą. Priešfinalinę varžybų dieną pasiekė sėkmingiausias Lietuvos naujausios kartos pokerio talentas Dominykas Karmazinas.
DominykasKarmazinas
DominykasKarmazinas / PokerNews.com nuotr.

Dominykas Karmazinas buvo vieninteliu lietuviu, išgyvenusiu trečiąją dieną. Vaikinas 4 turnyro etapą pradėjo iš 15 pozicijos tarp 110 dalyvių su 907 tūkst. žetonų ir išsaugojo šansus kovoti dėl didžiųjų prizų. Dominyko diena buvo gan banguota.

Pradžioje šiek tiek pakėlęs savo žetonų kiekį kiek vėliau lietuvis patyrė nuosmukį, bet vis tiek išsaugojo pozicijas nepaisant prie TV stalo atlikto nesėkmingo blefo. Išmetęs Berndtą Geisnerį bei Kimmo Kurko mūsiškis sugebėjo atsitiesti iki lygiai 1,2 milijono žetonų ir rytoj pradės lemiamą turnyro dieną turėdamas tik vos mažiau nei vidurkį. Priešfinalinę turnyro dieną pasiekė 36 žaidėjai.

5 dienoje lietuvis kovą prie stalo pradės trečias pagal žetonų kiekį. Jį lenkia tik buvęs turnyro žetonų lyderis Aleksejus Chorošeninas (2,325 milijono žetonų) iš Ukrainos bei kanadietis Pascalis Lefrancois (1,925 milijono). Kartu su lietuviu prie stalo kovos „PokerStars Pro“ atstovas Matthiasas de Meulderis (840 tūkst.).

Absoliutaus lyderio pozicijoje įsitaisė švedas Peteris Eichhardtas, sukaupęs 4,36 milijono žetonų. Artimiausias persekiotoajas ukrainietis Denisas Šafikovas savo sąskaitoje turi 3,995 milijono, o trečioje vietoje žengia libanietis Amiras Touma (3,845 milijono žetonų).

Lyderių penketą uždaro su D. Karmazinu priešieno stalo kovosiantis jau minėtas A. Chorošeninas D. Karmazinas bendroje įskaitoje su 1,2 milijono vos vos atsilikdamas nuo vidurkio užėmė 18 vietą. Viltis kovoti dėl čempiono titulo išsaugojo ir „PokerStars Pro“ ekipos atstovai Matthiasas de Meulderis bei Andre Akkari.

5 dienos veiksmas prasideda nuo 13 valandos Lietuvos laiku. Naujausią informaciją apie Dominyko pasirodymą rasite 15min.lt pokerio sekcijos Facebook paskyroje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius