Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 03 12

EPT pagrindinio turnyro antrosios dienos slenkstis – kovą tęsia trys pokerio žaidėjai iš Lietuvos

Londone tęsiasi Europos pokerio turo (EPT) mūšiai. Dienoje 1B į festivalio ringą kopė 5 lietuviai, o dviems pavyko prasiskinti kelią į tolimesnį kovos etapą. Viename iš šalutinių turnyrų finalinį stalą pasiekė net du mūsiškiai. Tiesioginė transliacija iš Londono prasidės jau šiandien kovo 12 dieną 15:30 val. Lietuvos laiku.
Mantas Visockis
Mantas Visockis / pokerstars.net nuotr.

411 pokerio entuziastų užsiregistravo EPT Londono etapo pagrindinio turnyro dienoje 1B. Aleksandras Rusinovas, Justas Semaška, Vytautas Milvydas, Anaras Alekberovas ir Mantas Visockis - tai žaidėjai, kurie atstovavo Lietuvai.

Pirmiesiems trims mūsiškiams kova nesusiklostė ir jie suklupo startinėje šventės dienoje. Tuo tarpu A.Alekberovas ir M.Visockis pasiekė dienos finišo liniją ir į tolimesnį turnyro etapą atitinkamai išsinešė 54 400 ir 65 500 žetonų. Primename, kad į antrąją festivalio dieną pateko ir Robertas Vaiktevičius žaidęs 1A dienoje. Jo sąskaitoje 84 200 apvaliųjų.

Kovą žaidėjai tęs jau šiandien kovo 12 d. Nuo 15:30 val. Lietuvos laiku vėl kviesime jus veiksmą iš Didžiosios Britanijos sostinės sekti tiesiogiai. 

347 žaidėjai iš 647 pateko į antrąją turnyro dieną. 96 pokerio entuziastai pasidalins 3 137 950 svarų sterlingų prizinį fondą, iš kurio net 700 000 svarų sterlingų atiteks būsimajam čempionui. Į titulą pretenduoja ir vos prieš porą dienų pasibaigusio Didžiosios Britanijos ir Airijos pokerio turo (UKIPT) Londono etapo čempionas Sergio Aido. Dar neatvėsęs nuo UKIPT karščio ispanas surengė puikų pasirodymą EPT ringe ir  1B dienos mūšyje iškovojo žetonų lyderio poziciją. 

Ispanas taip pat puikiai pasirodė ir 1 000 svarų sterlingų įpirkos šalutiniame UKIPT turnyre, kur jis pasiekė dviejų žmonių prizinio fondo dalybas ir susižėrė 20 000 svarų sterlingų. Šalutiniuose turnyruose nesnaudžia ir lietuviai. Du mūsiškiai šauniai pasirodė 220 svarų sterlingų įpirkos kovoje, kurioje dalyvavo 189 pokerio entuziastai. Stepas Tindžiulis ir Aurelijus Genevičius pasiekė finalinį šio mūšio stalą. A.Genevičius pasirodymą baigė 7 vietoje ir savo pokerio kapitalą papildė 1 285 svarų sterlingų prizu, o S.Tindžiulis nukeliavo net iki antrosios vietos ir uždirbo 6 219 svarų sterlingų. 

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius