Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 08 29

EPT Barselonos „High Roller“ turnyre Marius Mačiukas pasiekė 2 dieną

Trys lietuviai startavo vakar prasidėjusiame Europos pokerio turo (EPT) Barselonos „High Roller“ turnyre. Laurynui Levinskui net du bandymai negarantavo sėkmės, suklupo ir Matas Cimbolas. Tuo tarpu grynųjų pinigų žaidimų specialistas Marius Mačiukas išsaugojo viltis pakovoti dėl įspūdingo prizinio fondo.
Fatima Moreira de Melo / PokerStars.net nuotr.
Fatima Moreira de Melo / PokerStars.net nuotr.
Šiemetinis EPT Barselonos festivalis triuškiną vieną rekordą po kito. Rekordinio dydžio EPT pagrindiniame turnyre tarp 36 žaidėjų 5 dienoje kaunasi ir Dominykas Karmazinas. Tiesioginė transliacija vyksta ir šiuo metu. Rekordą sumušė ir 10 300 eurų įpirkos „High Roller“ varžybos, kuriose pasirodė 392 unikalūs žaidėjai. Dar 87 atsipirkimai pakėlė įpirkų kiekį iki 479.

Laurynas Levinskas buvo vienas tų, kurie pasinaudojo atsipirkimo galimybe. Pirmas lietuvio bandymas baigėsi skaudžioje partijoje prie „High Roller“ specialistą Thomasą Muhlockerį. L. Levinskas vėlyvoje pozicijoje pakėlė statymus su vienspalvėmis 43, o vokietis paskutinėje pozicijoje atliko permušimą. Mūsiškis nutarė atsakyti ir flope J43 su pirkimu į spalvą tikrino bei permušė varžovo tęstinį statymą. Priešininkas nepasidavė ir taip pat atsakė, kai turne pasirodė aštuonakė. Riveryje krito šešakė ir sudėjus likusius žetonus paaiškėjo, kad priešininkui stebuklingai pasisekė – po flopo su septynake ir penkake turėjęs pirkimą į eilės pilvą riveryje vokietis ją surinko ir nokautavo lietuvį.

L. Levinskas rankų nenuleido – jis „Facebook“ socialiniame tinkle paskelbė apie tai, kad parduoda akcijas antram bandymui. Lietuvio įgūdžiais pasitikėjo ir į mūsiškį investavo tokios pokerio žvaigždės kaip britas Maxas Silveris ir vokietis Dominikas Nitsche. Deja, antras bandymas taip pat buvo nesėkmingas.

„Laimėjau vos kelis bankus. Papuoliau prie beprotiško stalo, kur vienas žaidėjų atsakė į 70 privalomųjų statymų riverio statymą su devynakės aukštumo kombinacija. Deja, pasinaudoti priešininkų žetonų švaistymu nepavyko – visuose svarbiuose bankuose priešininkams turnas arba riveris padėjo mane įveikti, o aš porąsyk neteisingai nuskaičiau varžovus. Kritau standartinėje permušimo visais žetonais situacijoje, kai su penkakėmis įvažiavau į tūzus“, – antrą bandymą reziumavo L. Levinskas.

Įveikti pirmosios dienos barjero nepavyko ir Matui Cimbolui, tuo tarpu Marius Mačiukas pateko tarp 214 antrosios dienos žaidėjų. Lietuvis kiek atsilieka nuo vidurkio su 65 700 žetonų.

Varžybose pirmauja Prancūzijai atstovaujantis Nathanas Gozlanas su 326 600 žetonų. Lyderių dešimtuke žengia ir Vokietijos pokerio žvaigždė Philippas Gruissemas bei buvęs „PokerStars Pro“ atstovas Angelis Guillenas. Didelius žetonų bokštus sukaupė ir EPT čempionas Adrianas Mateosas, Pasaulio internetinio pokerio čempionato laimėtojas Fedoras Holzas, JAV žaidimo pirmūnas Dani Sternas.

„PokerStars“ spalvas antrame turnyro etape gins Leo Fernandezas, Vanessa Selbst, Fatima Moreira de Melo, George'as Danzeris, Isaacas Haxtonas bei Marcas-Andre Ladouceur.

Apie tolimesnę turnyro eigą mūsų portale skaitykite rytoj.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius