Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 31

EPT Dovilis: tarp 16 ištvermingiausių pagrindiniame turnyre žengia Eugene'as Katchalovas ir JP Kelly

Europos pokerio turo (EPT) Divilio etapo kova artėja prie pabaigos. Šiuo metu 5 300 eurų įpirkos pagrindinio turnyro ringe belikę 16 ištvermingiausių žaidėjų tarp kuriu yra ir dvi pirmo ryškumo pokerio žvaigždės.
Eugene'as Katchalovas
Eugene'as Katchalovas / holdempix.com nuotr.

„PokerStars Pro“ komandos vėliavnešys Eugene'as Katchalovas stabilų žaidimą demonstravo visas keturias mūšio dienas. To rezultatas – pasiekta penktos dienos starto linija. Tiesa, iš lyderių gretų E.Katchalovui teko pasitraukti, bet jo situacija šiuo metu tikrai nebloga. Vidutinis žetonų kiekis penktosios dienos pradžioje bus 1,258 mln., o „PokerStars Pro“ rinktinės žvaigždė su savimi nešasi 1,002 mln. žetonų.

Tarp 16 ištvermingiausiųjų tvirtai įsitaisęs ir du kart Pasaulio pokerio serijos (WSOP) laureatas JP Kelly. Šio pokerio sunkiasvorio turnyro kapitalą sudaro 1,801 mln. apvaliųjų. Lyderių sąraše jis yra ketvirtas. Lyderio pozicijoje šiuo metu įsitaisęs EPT vicečempionas Sotiriosas Koutoupas. Ar graikui pavyks pagerinti asmeninį rezultatą, kuomet 2012 metais jis iškovojo antrąją vietą EPT Prahos etape ir pelnė 510 tūkst. eurų prizą, paaiškės jau artimiausiomis dienomis.

Visi penktąją dieną pasiekę žaidėjai jau šiuo metu yra užsitikrinę bent 27 680 eurų prizus. Kova Prancūzijoje penktadienį tęsis iki aštuonviečio finalinio stalo suformavimo. Kaip tai vyks, lietuviškai įgarsintos tiesioginės vaizdo transliacijos metu galėsite tiesiogiai stebėti ir 15min.lt eteryje. Transliacija mūsų portale startuos 13 valandą Lietuvos laiku.

Kad tiesiogines EPT transliacijas stebėti būtų dar įdomiau, mūsų „Facebook“ puslapyje galite rasti ir šiai progai skirtą specialų konkursą. Nepraleiskite progos tapti svarbiausių Europos pokerio įvykių liudininkais ir laimėti šaunių prizų.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius