Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 17

EPT Dublino etape trofėjų ir 25 000 eurų iškovojo Gediminas Čižauskas

Airijos sostinėje šiomis dienomis knibžda pokerio meistrų. Savo įgūdžius čia jie išbando Europos Pokerio Turo (EPT) ringe. Nors pagrindiniame šventės turnyre lietuviams sužibėti nepavyko, vis tik įrašus festivalio kronikose mūsiškiai palieka. Šalutiniuose turnyruose tautiečiai ne sykį pasiekė finalus, o Gediminas Čizauskas vienoje tokių kovų nuėjo iki pat pabaigos.
Gediminas Čižauskas ir Laurynas Levinskas
Gediminas Čižauskas ir Laurynas Levinskas / asmeninio archyvo nuotr.

Solidžiausia rezultatą pastarosiomis dienomis tarp mūsiškių Dubline pademonstravo G. Čižauskas. Šis tautietis sau lygių nesutiko tarp 97-ių kovotojų startavusių 1 100 eurų įpirkos beribio Holdem pokerio „Turbo“ turnyre. Pergalę iškovojęs tautietis pelnė EPT trofėjų ir kone 25 tūkstančius eurų. Tai jau ne pirmas prizas, kuriuo EPT Dublino etape džiaugėsi šis pokerio meistras. Prieš kelias dienas jis finalą pasiekė viename šalutinių UKIPT turnyrų. 550 eurų įpirkos mūšyje G. Čižauskas finišavo penktas ir pelnė 6 430 eurų. 

G. Čižauskas ne vienintelis mūsiškis pasižymėjęs šalutiniuose EPT turnyruose. 200 eurų įpirkos „Main Event Turbo Edition“ varžybų finale stebėjome net du tautiečius. Devintąją vietą ir  1 079 eurus čia pelnė Rytis Praninskas, o Tomas Geležiūnas nukeliavo net iki trečiosios pozicijos ir buvo apdovanotas 5 030 eurų. Iš viso čia startavo 266 žaidėjai, o prizininkų sąrašo 37-oje vietoje šį kartą įrašyta dar vieno lietuvio Gedimino Bartkaus pavardė. Šis mūsiškis pelnė 355 eurus. 

Dar vienas tautietis, EPT festivalyje, pasižymėjo ir prie banko limito Omaha pokerio stalų. 220 eurų įpirkos mūšio lauką išbandė 143 kovotojai. Šeštoje vietoje čia finišo liniją kirto Valdas Juozaitis, kuriam įteiktas 1 550 eurų prizas. 

Tuo tarpu pagrindiniame EPT turnyre tautiečiams užsikabinti nepavyko. Antroje 5 300 eurų įpirkos turnyro dienoje pasirodė Dominykas Karmazinas ir jau minėtas T. Geležiūnas. Tačiau nė vienam mūsiškiui nepavyko įveikti antrojo barjero ir tylimesnėje kovoje jų nebematysime.

Primename, kad šalia EPT mūšio vykusiame Didžiosios Britanijos ir Airijos Pokerio Turo (UKIPT) pagrindiniame turnyre vasario 14-ąją triumfavo Vladas Tamašauskas, susižėręs kone 177 tūkstančius eurų. Plačiau apie tai skaitykite čia. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius