Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 31

EPT „High Roller“ kovoje triumfavęs Fabrice'as Soulieris sunkiai tvardė emocijas

Vienas ištikimiausių Europos pokerio turo (EPT) žaidėjų Fabrice'as Soulieris Vienos etape iškovojo aukšto įpirkos „High Roller“ turnyro čempiono titulą. Po pergalės mūšyje prancūzas vos sulaikė džiaugsmo ašaras. Pergalė solidžios įpirkos turnyre jam garantavo 390 tūkst. eurų viršijusį prizą.
Fabrice'as Soulieris laimėjo EPT etapo Vienoje „High Roller“ turnyrą
Fabrice'as Soulieris laimėjo EPT etapo Vienoje „High Roller“ turnyrą / Neilo Stoddarto nuotr.

10 300 eurų įpirkos „High Roller“ turnyre užsiregistravo rekordinis žaidėjų kiekis – 181 žaidėjas nepabūgo aukštos turnyro įpirkos ir ryžosi stoti į kovą. Nenuostabu, kad tarp 27 turnyro prizininkų yra ir tokios pokerio žvaigždės, kaip Didžiosios Britanijos pokerio monstras Samas Trickettas (25 vieta, 17 750 eurų), „PokerStars Pro“ rinktinės veteranas Theo Jorgensenas (17 vieta, 23 950 eurų), Australijos pokerio žvaigždė Jonathanas Karamalikis (15 vieta, 26 600 eurų) ar pasaulio pokerio čempionas Jonathanas Duhamelis, tapęs finalinio stalo burbulo berniuku, (9 vieta, 39 800 eurų).

Ne mažiau žvaigždėtas buvo ir finalinis renginio stalas. EPT čempionas Benjaminas Spindleris šį kartą pasirodymą baigė 7-oje vietoje ir pelnė 66 350 eurų. Tuo tarpu dviejų Pasaulio pokerio serijos (WSOP) auksinių apyrankių savininkas ir EPT „Super High Roller“ turnyro čempionas Vitalijus Lunkinas pasirodymą Vienoje baigė ketvirtas, už ką jam atiteko 148 800 eurų. Nelengvas iššūkis būsimojo čempiono laukė ir lemtingoje akistatoje. Čia jo laukė pokerio profesionalas iš Rusijos Anatolijus Filatovas. Tačiau rusui šį kartą teko guostis antrąja vieta ir 265 200 eurų prizu.

Tuo tarpu pasibaigus mūšiui F.Soulieris sunkiai tvardė emocijas. „Manau, kad tuoj apsiverksiu“, – atviravo naujasis „High Roller“ turnyro čempionas. Pergalių skonis pokerio didmeistriui iš Prancūzijos puikiai pažįstamas – bendra jo laimėjimų suma viršija pusšešto milijono dolerių, prancūzo sąskaitoje yra ir WSOP apyrankė, Pasaulio pokerio turo (WPT) finalinis stalas bei daugybė mažesnių pergalių šalutiniuose didžiųjų pokerio festivalių turnyruose. Tačiau titulai laimėtojo neišlepino: „Patikėti, kad iškovojo titulą – sunku“.

Pirmoji vieta rekordinio dydžio „High Roller“ turnyre F.Soulieriui garantavo 392 tūkst. eurų apdovanojimą. Kokios nuotaikos laimėtojo stovykloje buvo po iškovotos pergalės galite įsitikinti peržiūrėję trumpą interviu, kurį vos pasibaigus mūšiui iš laureato paėmė kolegos iš „PokerStars.tv“.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius