-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 28

EPT Maltos finale antro titulo siekia Dominikas Panka

Europos pokerio turo (EPT) Maltoje festivalyje šiandien bus sudėti visi taškai ant „i“. Pagrindiniame turnyre liko vos šeši žaidėjai, kurie šiandien išsiaiškins, kas taps inauguracinio EPT Maltos etapo čempionui ir pelnys pagrindinį 810 tūkst. eurų prizą.
Dominikas Panka / PokerStars.net nuotr.
Dominikas Panka / PokerStars.net nuotr.

Vakar EPT Maltos pagrindinio turnyro 5-ąją dieną užbaigė čeko Antonino Dudos kritimas. Likus vos šešiems pretendentams į karūną pirmauja interneto grynųjų pinigų žaidimų profesionalas iš Prancūzijos Valentinas Messina ir jo tautietis, buvęs šalies pulo čempionas Jeanas Montury. Tačiau daugiausiai dėmesio sulaukė mūsų kaimyninei Lenkijai atstovaujantis „PokerStars.net Karibų nuotykio“ (PCA) čempionas Dominikas Panka. Vakar savo 24-ąjį gimtadienį šventęs lenkas sugebėjo išgyventi net devynis sustūmimus ir šiandien pratęs kovą dėl EPT dublio. Finalinėje dienoje taip pat kovos EPT Barselonos trečios vietos laimėtojas Hosseinas Ensanas iš Vokietijos, jo tautietis Stefanas Schillhabelis bei internetinio pokerio meistras Javieras Gomezas Zapatero, kuris gali perrašyti istoriją ir tapti pirmuoju EPT čempionu iš Ispanijos.

Finalininkų žetonų kiekiai:
Valentinas Messina (Prancūzija) – 7,805,000
Jeanas Montury (France) – 7,185,000
Stefanas Schillhabelis (Vokietija) – 5,515,000
Javieras Gomezas Zapatero (Ispanija) – 3,800,000
Dominikas Panka (Lenkija) – 1,680,000
Hosseinas Ensanas (Vokietija) – 865,000

Viso EPT Maltos pagrindiniame turnyre jėgas išmėgino 895 žaidėjai, o prizinis fondas išaugo iki beveik 4,35 milijonų eurų. Vakar priešfinalinėje dienoje kovojo 23 žaidėjai. Tarp tų, kuriems pritrūko kelių žingsnių iki finalo buvo EPT čempionas Robinas Ylitalo, Ukrainos internetinio pokerio profesionalas Glibas Kovtunovas, soumis Jorma Nuutinenas, olandas Mateuszas Mulhuizenas bei Pasaulio internetinio pokerio čempionato (WCOOP) pagrindinio turnyro laimėtojas Fedoras Holzas, tapęs finalinio stalo burbulo berniuku. Nors pasirodymą jau baigė, tačiau oficialiai EPT finalininkų vardą užsitarnavo jau minėtas čekas A. Duda (7 vieta ir 108 200 eurų prizas) bei lenkas Remigiuszas Wyrzykiewiczius (8 vieta, 76 tūkst. eurų).

Tiesioginę šešių finalininkų žaidimo transliaciją mūsų skiltyje galite stebėti jau nuo 14 valandos. Kiekvienoje partijoje matysite žaidėjų kortas, o veiksmą sekti padės smagieji komentatoriai Joe Stapletonas ir Jamesas Hartiganas.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius