Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 27

EPT Maltos „High Roller“ turnyre pirmąją dieną išgyveno vienas iš trijų lietuvių

Europos pokerio turo (EPT) Maltos festivalis artėja link pabaigos. Paraleliai vėlyvai pagrindinio turnyro fazei vakar prasidėjo ir 10 300 eurų įpirkos „High Roller“ varžybos, kuriose startavo net trys lietuvos atstovai. Deja, dviejų mūsiškių viltys dužo dar prieš antrąjį kovos etapą.
Mike'as McDonaldas
Mike'as McDonaldas / PokerStars.net

Jau aišku, kad EPT Maltos festivalio organizatorių „PokerStars“ viltys pasiteisino. Šventę pradėjo rekordinis Italijos pokerio turo (IPT) turnyras bei speciali 25 tūkst. eurų „High Roller“ kova, EPT pagrindiniame turnyre jėgas išmėgino beveik 900 žaidėjų, o šventės saulėlydy prasidėjusiose 10 300 eurų „High Roller“ varžybose žaidėjai paklojo net 289 įpirkas. Vėlyva registracija atidaryta iki antros dienos starto, tad prizinis fondas gali pasiekti net tris milijonus.

Varžybose startavo ir net trys Lietuvos atstovai. Deja, dviems per paskutinius metus solidžiausius rezultatus demonstruojantiems Lietuvos pokerio meistrams startas nenusisekė. Laurynas Levinskas suklupo dar dienos pradžioje, tad nutarė pasinaudoti pakartotinio įsipirkimo galimybe. Antrasis bandymas taip pat nebuvo sėkmingas ir musiškis galutinai pasitraukė iš kovos. Ne geresnės ir Mato Cimbolo nuotaikos. Jis nuo dienos starto kovėsi iki pat jos pabaigos ir suklupo likus vos kelioms partijoms iki jos pabaigos. Antrąją dieną iš Lietuvos atstovų pasiekė tik Arielis Malnikas, kuriam pirmame etape kalnų nuversti taip pat nepavyko. Mūsiškio sąskaitoje kiek mažiau nei startinis žetonų kiekis – 45 800.

Viso pirmos dienos pabaigoje į maišelius žetonus subėrė 142 žaidėjai ir lyderio pozicijoje įsitaisęs portugalas Rui Fereira turi 280 tūkst. Visiškai greta žengia ir britas Maxas Silveris (277 200). Lyderių dešimtuke taip pat yra Adrianas Mateosas Diazas, Ludovicas Geilichas, Mike'as McDonaldas ir Steve'as O'Dwyeris.

Antrą varžybų etapą su šešiaženkliais žetonų kiekiais pasiekė ir „PokerStars Pro“ komandos nariai George Danzeris, Liv Boeree ir Eugene Katchalovas. Kiek kuklesnės žetonų pilaitės priklauso jų kolegoms Vanessai Selbst, Jonathanui Duhameliui bei Isaacui Haxtonui.

EPT Maltos „€10K High Roller“ lyderiai:
1. Rui Ferreira (Portugalija) – 280,000
2. Maxas Silveris (Didžioji Britanija) – 277,200
3. Walidas Bou Habibas (Libanas) – 260,000
4. Piotras Franczakas (Lenkija) – 258,600
5. Adrianas Mateosas Diazas (Ispanija) – 236,500

Apie tolesnė „High Roller“ turnyro eigą mūsų skiltyje skaitykite ir savaitgalį. Na, o šiandien nuo 13 val. Lietuvos laiku kviečiame stebėti EPT Pagrindinio turnyro priešfinalinės dienos tiesioginę transliaciją.

EPT Maltos transliacijų tvarkaraštis:
Kovo 27 d. nuo 13:00 – EPT Maltos pagrindinio turnyro 5 diena
Kovo 28 d. nuo 14:00 – EPT Maltos pagrindinio turnyro finalas (matysite žaidėjų kortas)

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius