Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 20

EPT San Reme istorinės pergalės finale ieško "PokerStars Pro" komandos žvaigždė Vicky Coren

Europos pokerio turo (EPT) San Reme ringe suformuotas finalinis pagrindinio turnyro žaidėjų aštuonetas. Šis EPT etapas gali tapti istoriniu, nes tarp finalininkų yra antrojo turo titulo ieškanti "PokerStars Pro" rinktinės narė Vicky Coren. Lietuviškai įgarsinta tiesioginė vaizdo transliacija iš San Remo kurorto mūsų rubrikos eteryje startuos jau 14 valandą Lietuvos laiku.
Vicky Core / PokerStarsBlog.com nuotr
Vicky Core / PokerStarsBlog.com nuotr

Viso 556 pokerio žaidėjai startavo EPT San Remo etapo pagrindiniame turnyre, įpirkai išleisdami po 4 900 eurų. Po penkių negailestingos kovos dienų vos aštuoni jų išsaugojo galimybę pelnyti EPT čempiono titulą ir šiandien rikiuosis ties finalinės kovos starto linija. Kiekvienas finalininkas jau šiuo metu yra užsitikrinęs bent 53 100 eurų prizą, o būsimojo čempiono laukia 476 100 eurų prizas.

Jėgas prie pokerio stalų Italijoje išbandė ir keletas Lietuvių. Matas Cimbolas ir Rytis Praninskas EPT ringe išgyveno tris dienas. To pakako, kad tautiečiai perkoptų burbulo ribą ir įrašytų savo vardus tarp etapo prizininkų. Lietuviai atitinkamai užėmė 59 ir 70 vietas ir pelnė po 9 180 eurų. Tuo tarpu pagrindinius prizus išsidalins turnyro finalininkai. Net šeši jų susižers šešiaženkles sumas, o būsimam nugalėtojui atiteks 476 tūkst. eurų apdovanojimas.

Istorinės pergalės šio turnyro finale ieško "PokerStars Pro" žvaigždė V.Coren, kuri dar 2006 metais iškovojo pergalę EPT Londono etape. Na, o šįkart ji vėl prasibrovė tarp aštuonių ištvermingiausių ir antrasis EPT titulas rodos ranka pasiekiamas. Jeigu V.Coren pavyktų iškovoti pergalę ji taptu pirmuoju žaidėju pasaulyje turinčiu EPT dublį. Tiesa, finalo starte profesionalė žengia su mažiausia žetonų krūvele. Jos sąskaitoje 910 000 apvaliųjų.

Antra mažiausia žetonų krūvelė kol kas yra italo Bruno Stefanelli rankose. Pagrindiniuose EPT turnyruose B.Stefanelli prizus iki šiol yra iškovojęs dukart, o bendra jo pokerio karjeros laimėjimų suma šiai dienai siekia 338 970 dolerių. Finale Italo kapitalą sudaro 1 335 000 žetonų. Septintoje vietoje pagal žetonų kiekį finalą pasiekė kroatas Andrija Martičius. Pokerio naujoko rankose 1 660 000 spalvotųjų. Panašų žetonų kiekį turi ir Prancūzijai šiame finale atstovaujantis Emmanuelis Pariset, sukaupęs 1 940 000 žetonų.

2 085 000 turnyro valiutos į lemtingą mūšį atsineša nuolatinis EPT turnyrų dalyvis Andrea Benelli. Italo laimėjimai tarptautiniame pokerio ringe siekia 965 600 dolerių ir tai jau trečiasis EPT finalas, kuriame jis siekia iškovoti išsvajotą titulą. Iki šiol geriausias A.Benelli rezultatas - 2009 metais pasiekta 4 vieta EPT Dovilio etape. Dar vienas šventės šeimininkų atstovas Andrea Goelleris į finalą atsinešė 2 320 000 žetonų. Tiesa šio italo biografija kukliausia iš visų keturių finale kovojančių šeimininkų atstovų.

Daugkartinis EPT ir Pasaulio pokerio serijos (WSOP) prizininkas, Pasaulio pokerio turo (WPT) čempionas Giacomo Fundaro finalinę kovą pradės kaip vienas favoritų. Profesionalo sąskaitoje 3 100 000 žetonų ir jis vos penkiais privalomaisiais statymais atsilieka nuo lyderio pozicijoje įsitaisiusio amerikiečio Jordano Westmorlando. Pastarasis prie starto stoja su 3 330 000 žetonų ir sieks savo įspūdingus pasiekimus internetinio pokerio arenoje įtvirtinti solidžiu rezultatu EPT festivalyje.

Lietuviškai įgarsintos tiesioginės vaizdo transliacijos iš San Remo metu šį kartą matysite ne tik žaidėjų priimamus sprendimus, bet ir jų kortas. 15min.lt pokerio rubrikos eteryje finalo kova startuos jau 14 valandą Lietuvos laiku. Prie mikrofonų sės ir mintimis dalinsis nuolatiniai EPT komentatoriai Gaudrius Dzikaras Ir Paulius Mikaliūnas.

Stebėdami EPT kovas nepamirškite apsilankyti ir mūsų „Facebook“ puslapyje, kur, kaip įprasta, jūsų lauks smagūs konkursai, kurių nugalėtojai bus apdovanoti vertingais prizais.


Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius