Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 20

EPT San Remo finalo transliacija su žaidėjų kortomis - jau nuo 14:00

Jau 14 valandą Lietuvos laiku 15min.lt pokerio rubrikos eteryje startuoja lietuviškai įgarsinta tiesioginė vaizdo transliacija iš Europos pokerio turo (EPT) San Remo etapo. Šios transliacijos metu stebėsime ar "PokerStars Pro" pokerio profesionalų rinktinės žvaigždei Vicky Coren pavyks pelnyti antrąjį EPT čempionės titulą.
EPT San Remo finalinis stalas / PokerStarsBlog.com nuotr.
EPT San Remo finalinis stalas / PokerStarsBlog.com nuotr.

Aštuoni ištvermingiausi EPT pagrindinio turnyro žaidėjai Italijoje kovoje dėl čempiono titulo pasiekė finišo tiesiąją. Šiandien paaiškės naujasis laureatas. Tarp pretendentų į karūną ir antrosios pergalės EPT ringe ieškanti V.Coren, keturi Italijos pokerio meistrai bei pirmūno kėdėje įsitaisęs amerikietis Jordanas Westmorlandas. Išsamią turnyro apžvalgą ir trumpas finalininkų biografijas rasite mūsų apžvalgoje.

Tiesioginę vaizdo transliaciją, kurios metu šį kartą matysite ir žaidėjų kortas, savo komentarais kaip įprasta papuoš žurnalistas Gaudrius Dzikaras ir pokerio profesionalas Paulius Mikaliūnas. Transliacija prasideda 14valandą Lietuvos laiku.

EPT pagrindinio turnyro finalas (matysite žaidėjų kortas) – balandžio 20 d. nuo 14 val.

Transliacijų  metu nepamirškite apsilankyti ir mūsų „Facebook“ puslapyje, kur, kaip įprasta, jūsų lauks smagūs konkursai, kurių nugalėtojai bus apdovanoti vertingais prizais.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius