Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 26

EPT Viena: po dviejų dienų kovos Justas Vaičiulionis žengia lyderių 10-uke

Vienoje sužaista antroji Europos pokerio turo (EPT) pagrindinio turnyro diena. Čia pasirodė ir trys startines dienas įveikę mūsiškiai. Dviem jų pavyko peržengti antrąjį mūšio slenkstį ir iškovoti vietas tarp 176 žaidėjų grįšiančių į trečią kovos dėl EPT čempiono titulo etapą, o Justas Vaičiulionis šiuo metu žengia tarp 10-ies geriausiųjų.
Justas Vaičiulionis
Justas Vaičiulionis / 15min.lt nuotr.

Artėjant prie antrosios dienos finišo V.Vaičiulionis atliko šaunų sprintą ir finišavo kaip septintos pagal dydį žetonų krūvelės savininkas. Jo sąskaitoje – 357 tūkst. turnyro valiutos. Kukliau sekėsi Matui Cimbolui, kuris dieną užbaigė turėdamas 46,9 tūkst. apvaliųjų, o tai sudarys vos 16 privalomųjų statymų. Tuo tarpu, Gintaras Šimaitis neišgyveno antrojo EPT iššūkio ir kovą paliko antrąją dieną.

Dienos lyderio pozicijoje įsitaisė vokietis Sebastianas Trischas. Lyderio žetonų pilaitę sudaro 568 tūkst. turnyro valiutos. Artimiausias pirmūno varžovas, jo tėvynainis Arturas Korenas, kuriam iki šiol pavyko uždirbti 463 tūkst. žetonų.

Pokerio žvaigždžių stovykloje taip pat ne štilis. „Full Tilt Poker“ kambario vėliavas nešantys Gusas Hansenas ir Viktoras Blomas tęsia pasirodymą Vienoje ir pretenduoja į prizus bei titulą. Šių meistrų sąskaitose atitinkamai yra 221 tūkst. ir 93,4 tūkst. žetonų. Nesnaudžia ir „PokerStars Pro“ komandos nariai. Net penki iš septynių antrąją dieną pasirodžiusių rinktinės žaidėjų pasiekė dienos finišą. Tarp komandos draugų pirmauja Herique Pinho, kuris dviejuose turnyro etapuose sutaupė 216,6 tūkst. žetonų. Aleksandras Kravčenko, uždirbęs 165,6 tūkst. turnyro valiutos, žygiuoja antras. Nesmarkiai atsilieka Johnny Loddenas, kurio rankose yra 125 tūkst. spalvotųjų. Marcelis Luske sukaupė 122,8 tūkst. žetonų, o Bertrand'o Grospellier sąskaitoje – 61,3 tūkst. apvaliųjų.

Iš viso 906 pokerio entuziastai startavo 5 300 eurų įpirkos EPT Vienos etapo pagrindiniame turnyre. Po dviejų mūšio dienų čia jų beliko 176. Trečiąją turnyro dieną bus žaidžiama ir burbulo fazė, kuomet paaiškės kas įrašys savo vardą tarp prizininkų, kurių šį kartą bus 135.

Lietuviškai įgarsinta trečiosios EPT pagrindinio turnyro dienos transliacija 15min.lt pokerio rubrikos eteryje startuos jau 13 valandą Lietuvos laiku. Prie mikrofonų, kaip įprasta – Gaudrius Dzikaras ir Paulius Mikaliūnas.

Kol tiesiogiai mėgausitės aukščiausio lygio pokeriu, nepamirškite apsilankyti ir mūsų „Facebook“ puslapyje, kur jau dabar jūsų laukia smagūs konkursai, skirti EPT festivaliui. Šventės metu palaikykite ir tautiečius, stosiančius į kovą dėl prestižinių turnyrų titulų. Primename, kad EPT Vienos festivalis Austrijoje vyks iki pat kovo 29 dienos.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius