Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 07 03

Europos pokerio turo organizatoriai paskelbė saldžias naujienas

Jau vos už 43-iejų dienų Barselonoje startuos jau vienuoliktasis Europos pokerio turo (EPT) sezonas. Vienas didžiausių ir reikšmingiausių pokerio festivalių kasmet sutraukia tūkstančius žaidimo mylėtojų, o prieš pat maratono pradžią EPT organizatoriai dalinasi artėjančio sezono naujienomis. Šį kartą žaidėjus pasiekė saldi staigmena.
Europos pokerio turas
Europos pokerio turas / Danny Maxwello nuotr.

Dar visai neseniai dalinomės naujienomis, kad EPT dalyvių laukia stilingos ir pokerio aistruoliams labai pravarčios dovanos, kompanijos „SkullCandy“ ausinės.

Šį kartą turo organizatoriai maloniai stebina smaližius. Į EPT rėmėjų sąrašą įtraukta Šveicarijos šokolado meistrų šeima.

„Suesswaren Grasel“ vardas žinomas dėl tokių saldumynų, kaip šokoladai „Milka“, „Toblerone“ ar „Mirabell Mozart“ gamybos. Vienai Šveicarijos šeimai priklausanti kompanija saldumynų versle jau nepirmus metus, o nuo šiol smaližių mylimas prekinis ženklas – oficialus EPT rėmėjas.

„Suesswaren Grasel“ įsipareigojo ne tik esant reikalui padengti vieno iš šalutinių EPT turnyrų garantuotą prizinį fondą, bet pažadėjo pokerio mylėtojus palepinti saldžiomis staigmenomis ir kitomis progomis. Bent 300 kilogramų šokolado EPT dalyvių lauks daugelyje turo stotelių. Specialios staigmenos ruošiamos San Remo etapui ir Velykų savaitgaliui.

EPT prezidentas Edgaras Stuchly sakė: „Esame įsitikinę, kad žaidėjus pamalonins saldžios naujojo sezono staigmenos. „Suesswaren Grasel“ gilių tradicijų ir nepriekaištingos reputacijos šokolado meistrai, tad neabejojame ir tuo, kad pasaldintas EPT sukels ne vieną šypseną“.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius