-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2013 10 08

Garsieji pokerio žaidėjai Vanessa Selbst ir Philas Hellmuthas – EPT turnyrų Londone čempionai

Jungtiniame Europos pokerio turo (EPT) ir Didžiosios Britanijos ir Airijos pokerio turo (UKIPT) festivalyje šėlsta ryškiausios pokerio žvaigždės. UKIPT titulą nusiskynė „PokerStars Pro“ žvaigždė Vanessa Selbst, o viename iš EPT turnyrų triumfavo Philas Hellmuthas.
Vanessa Selbst – UKIPT čempionė
Vanessa Selbst – UKIPT čempionė / UKIPT nuotr.

„PokerStars Pro“ komandos žvaigždę ir sėkmingiausią pokerio damą Vanessą Selbst pastaraisiais metais itin dažnai stebime stovinčią ant aukščiausių nugalėtojų pakylos pakopų. Amerikietė nė neketina sumažinti apsukų ir šį kartą savo įgūdžiais triuškino oponentus UKIPT „High Roller“ turnyre. 

2 000 svarų sterlingų įpirkos mūšyje užsiregistravo 177 dalyviai. Tačiau nei solidus žaidėjų kiekis, nei tituluoti varžovai nesustabdė V.Selbst, kuri užtikrintai nukeliavo iki pat lemtingos dvikovos, kurioje stojo prieš Pasaulio pokerio serijos Europoje (WSOPE) finalininką Maxą Silverį. Tačiau ir šioje turnyro stadijoje amerikietė buvo nepralenkiama. Sutriuškinusi savo priešininką dama pelnė UKIPT trofėjinę taurę ir 67 499 svarų sterlingų prizą. 

„Jaučiuosi nuostabiai. Turiu pripažinti tai nebuvo lengva pergalė. Šį kartą nutiko tai, kas retai nutinka tokiuose turnyruose. Likę keturi ar penki turnyro dalyviai buvo labai geri pokerio žaidėjai. Taigi dėl pergalės reikėjo pasistengti. Tačiau kaip ir sakiau džiaugiuosi, kad man pavyko“, – vos pasibaigus mūšiui sakė V.Selbst. Reikia paminėti, kad vos prieš tris savaites, V.Selbst puikiai pasirodė Pasaulio pokerio turo (WPT) Borgatos etape, kur finišavo antra ir pelnė 492 569 dolerius.

UKIPT „High Roller“ turnyro finalininkai:

1. Vanessa Selbst (JAV) – 67 499 svarai sterlingų
2. Maxas Silveris (Didižioji Britanija) – 59 906 svarai sterlingų
3. Kenny Hallaertas (Belgija) – 35 335 svarai sterlingų
4. Joni Jouhkimainenas (Suomija) – 28 810 svarų sterlingų
5. Paulas Edwardas Byrne (Didižioji Britanija) – 22 970 svarų sterlingų
6. Salvatore Bonavena (Italija) – 17 650 svarų sterlingų
7. Joe Kuetheris (JAV) – 12 840 svarų sterlingų
8. Thomasas Muhlockeras (Austrija) – 9 305 svarai sterlingų

Tuo tarpu prie EPT turnyrų stalų nesnaudė pokerio rekordininkas PHilas Hellmuthas. Profesionalas stojo į 2 000 svarų sterlingų įpirkos „Open Face Chinese“ pokerio turnyro mūšį, kur susidūrė su tokiais varžovais kaip Jasonas Mercieris, Barry Greensteinas ir kiti meistrai, tačiau tai nesutrukdė Ph.Hellmuthui iškovoti pergalę. 

Šio turnyro finalo rezultatai: 

1. Phillas Hellmuthas (JAV) – 15 800 svarų sterlingų
2. Hannu Peltola (Suomija) – 10 890 svarų sterlingų
3. Elioras Banjaminas Sionas (Didžioji Britanija) – 6 940 svarų sterlingų
4. Paulas Berebde (Olandija) – 5 000 svarų sterlingų
5. Barry Greensteinas (JAV) – 4 050 svarų sterlingų

Primename, kad pokerio maratonas Londone toli gražu nesibaigė šiuo turnyru. Jau šiandien Didžiosios Britanijos sostinėje bus žaidžiama EPT pagrindinio turnyro diena 1B, kurią tiesiogiai stebėti galėsite ir 15 min.lt pokerio rubrikos eteryje. Tiesioginė video transliacija iš Londono startuos jau nuo 15 val. 30 min. Lietuvos laiku. 

Tam, kad tiesiogines transliacijas stebėti būtų dar įdomiau, mūsų „Facebook“ puslapyje jūsų laukia specialiai šiai progai skirtas konkursas. 

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius