Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 03 09

Gausėja į EPT Maltą besiruošiančių lietuvių gretos

Pamažu artėja kita Europos pokerio turo stotelė – EPT Maltos etapas. Organizatoriai žada neeilinį festivalį ir jau dabar aišku, kad jame dalyvaus bent pustuzinis Lietuvos atstovų.
Marius Mačiukas
Marius Mačiukas / PokerStars.net

EPT Maltos etapas vyks kovo 17-28 dienomis. Viso festivalio programoje numatyti net 69 įvairiausių įpirkų ir pokerio rūšių turnyrai. Kaip įprasta, pakviesime žiūrėti pagrindinio turnyro tiesiogines transliacijas. Viliamės, kad jų metų pavyks stebėti ir lietuvių žaidimą.

Sekmadienio vakare du mūsiškiai užsitikrino EPT Maltos pagrindinio turnyro vietas, kai sėkmingai įveikė 530 eurų įpirkos atranką. Viso šiame „PokerStars“ kambario kvalifikaciniame turnyre startavo 172 žaidėjai, tad net keturiolika pajėgiausių pelnė 5300 eurų EPT pagrindinio turnyro vietas bei dar 700 eurų rankpinigių. Tarp laimėtojų pateko nuolatinis EPT dalyvis Gintaras Šimaitis bei daug tarptautinių turnyrų patirties turintis grynųjų pinigų žaidimų specialistas Marius Mačiukas.

Jie prisijungė prie jau anksčiau analogišką atranką laimėjusio slapyvardžiu „jaredas“ žaidžiančio tautiečio. Vytenis Navickas į EPT Maltos pagrindinį turnyrą keliaus pasinaudojęs pergale „Player's Choice“ kvalifikacija, o Laurynas Levinskas jau dabar į šį EPT pagrindinį turnyrą „PokerStars“ kambaryje įsipirko tiesiogiai.

Festivalį pradės Italijos pokerio turo (IPT) 1100 eurų įpirkos pagrindinis turnyras ir vakar vakare „PokerStars“ kambario atrankoje į jį prasibrovė lietuvis „carambaWOW“. Anksčiau tokią atranką įveikęs yra Aleksandras Voišnis, o V. Navickas ir šiame turnyre dalyvaus pasinaudojęs pergale atitinkamos vertės „Player's Choice“ atrankoje.

Viliamės, kad per artimiausias porą savaičių EPT Maltos kvalifikacinius turnyrus pavyks įveikti ir daugiau tautiečių. Vasario pradžioje vykusiame EPT Dovilio festivalyje dalyvavo kelios dešimtys lietuvių. Tuomet du mūsiškiai pasiekė EPT pagrindinio turnyro finalą, o keli kiti lietuviai įspūdingai pasirodė šalutiniuose turnyruose. Lietuvių laimėjimus rasite čia.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius