Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 12 17

Kas taps naujuoju Europos pokerio turo čempionu? (Finalininkų biografijos)

Europos pokerio turo (EPT) Prahos etape išmušė lemtinga valanda. Septyni ištvermingiausi pagrindinio turnyro žaidėjai stos į kovą dėl turo čempiono titulo. Lietuviškai įgarsintą vaizdo transliaciją iš Čekijos mūsų puslapyje stebėkite jau nuo 14 valandos Lietuvos laiku, o kol kas siūlome susipažinti su finalininkais.
EPT Prahos finalininkai
EPT Prahos finalininkai / Neilo Stoddarto nuotr.

Stephenas Graneris (JAV) – 12 405 000 žetonų

EPT ringe šis žaidėjas iki šiol nėra pasižymėjęs. Tačiau jo laimėjimų sąskaitoje prizai pelnyti Pasaulio pokerio serijos (WSOP) ir Pasaulio pokerio turo (WPT) kovose. Didžiausią savo laimėjimą amerikietis pelnė praėjusią gegužę, kuomet viename WSOP turnyrų pasiekė finalą ir iškovojo šeštą vietą. Šis jo pasirodymas buvo įvertintas 273 854 doleriais. Bendri S.Granerio karjeros laimėjimai sudaro 676 642 dolerius. 

Antonas Bertilssonas (Švedija) – 7 740 000 žetonų

Švedas EPT kovose dalyvauja nuo 2009-ųjų, kuomet pelnė ir pirmąjį savo prizą. Tačiau per visus šiuo metus jam taip ir nepavyko nukeliauti toliau nei 36-oji EPT pagrindinio turnyro vieta. Bendri švedo laimėjimai siekia 179 097 dolerius, o didžiausią savo prizą 2010-aisiais jis iškovojo „Venetian“ kazino Las Vegase, kuomet finišavo ketvirtas „Deep Stack Extravaganza“ turnyre ir buvo apdovanotas 62 782 doleriais.

Fabio Sperlingas (Vokietija) – 4 710 000 žetonų

Retas EPT finalas pastaraisiais metais praeina be Vokietijos pokerio meistrų. Ne išimtis ir rekordinis Prahos mūšis. Čia stebėsime „Estrellas“ pokerio turo čempiono F.Sperlingo pasirodymą. Šio vokiečio karjeros laimėjai kol kas siekia 162 239 dolerius.

Bjornas Wiesleris (Vokietija) – 3 285 000 žetonų

Šis vokietis iki šiol taip pat negalėjo pasigirti didele sėkme EPT ringe. Prahoje reikalai jam klostėsi tikrai šauniai. Dar festivalio pradžioje jis pasiekė vieno šalutinių turnyrų finalą, kur finišavo šeštas. Vėliau vokietis pelnė prizą „Eureka High Roller“ kovoje. Per penkerius metus trunkančią karjerą jis yra uždirbęs 314 824 dolerius. Didžiąją šios sumos dalį sudaro apdovanojimas už Makao regione pelnytą antrąją vietą Azijos pokerio turo (WPT) pagrindiniame turnyre. 

Simonas Mattssonas (Švedija) – 2 130 000

Tai jau šeštasis kartas, kuomet EPT pagrindiniame turnyre švedas pasiekia prizines vietas. Tiesa, iki šiol jo geriausias rezultatas buvo 47-oji pozicija. S.Mattssonas ne sykį prizus pelnė ne tik kovose dėl čempiono titulo, bet ir šalutiniuose EPT turnyruose, o per visą savo karjerą jis yra uždirbęs 238 105 dolerius.

Jonathonas Wongas (Didžioji Britanija) – 1 900 000 žetonų

Kaip ir keletas anksčiau paminėtų finalininkų, taip ir šis britas, į EPT taikinį taip taikliai šauna pirmą sykį. Per savo karjerą jis uždirbo 178 093 dolerius. Didžiausią prizą, 84 729 dolerius britas pelnė 2006-aisiais, kuomet „Irish Open“ varžybose iškovojo ketvirtąją vietą. 

Remi Castaignon (Prancūzija) – 1 030 000 žetonų

Autsaiderio pozicijoje finalą pradėsiantis prancūzas, vienintelis gali pasigirti išties solidžiais rezultatais EPT kovose. 2013-ųjų vasarį, jis triumfavo turo Dovilio etape ir buvo apdovanotas ne tik čempiono regalijomis bet ir 770 tūkstančių eurų. Bendri čempiono karjeros laimėjimai sudaro 1 145 950 dolerių. 

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniame tinkle „Facebook“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius