Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 05 02

Lietuviai dalinasi prizus PSC Monte Karle ir tęsia kovą pagrindiniame turnyre

Monte Karle tęsiasi „PokerStars Championship“ (PSC) festivalio turnyrai, kuriuose rankų sudėję nesėdi ir Lietuvos pokerio bendruomenės nariai. Du mūsiškiai jau užsitikrino vietas trečioje pagrindinio PSC turnyro dienoje, tuo tarpu kiti mūsiškiai ne sykį atsiėmė prizus kuklesniuose festivalio etapuose. 
PSC Monte Karlo akimirka / organizatorių nuotr.
PSC Monte Karlo akimirka / organizatorių nuotr.

5 300 eurų įpirkos pagrindiniame turnyre sulaukėme net aštuonių mūsiškių pasirodymų. Čia startavo Lietuvos pokerio pažiba Laurynas Levinskas, vienas sėkmingiausių pokerį žaidžiančių tautiečių Dominykas Karmazinas, jaunosios pokerio kartos žvaigždė Vladas Tamašauskas, reguliariai tarptautiniame ringe pasirodantys Gediminas Kareckas ir Mindaugas Jonuškis, iš kovų Lietuvoje pokerio bendruomenei puikiai žinomas Vygerdas Jonikas, Vytautas Laurinaitis bei Martynas Valantiejus. Viso 1A ir 1B skrydžiuose jėgas išbandė 727 kovotojai iš viso pasaulio.

Sužaidus startines pagrindinio turnyro dienas paaiškėjo, kad trys mūsiškiai tęs kovą dėl prizų. Antroje dienoje pasirodė V.Laurinaitis. L.Levinskas ir G.Kareckas. Sužaidus ir antrąjį turnyro etapą kovoje dėl PSC titulo ir prizų liko tik V.Laurinaitis. Tiesa, jam pavyko persikelti vos 22 000 žetonų, o tai reiškia, kad reikia smarkiai ir greitai pasitempti.

Trečiąją dieną pagrindiniame turnyre iš viso pasiekė 134 žaidėjai, tarp kurių ir ne vieną pirmo ryškumo žvaigždė. Aukščiausios pokerio lygos žaidėjų garbę Monte Karle tebegina Liv Boeree (63 500 žetonų), Davidi Kitai (179 500 žetonų), Farazas Jaka (416 500 žetonų) ir kiti žaidimo meistrai.

Žetonų lyderio pozicijoje trečioje dienoje startuos pokerio profesionalas iš JAV Nickas Petrangelo, kurio rankose 562 000 turnyro valiutos. Kaip klostysis šis mūsišs toliau, tiesiogiai stebėkite jau šiandien nuo 13 valandos Lietuvos laiku.

Antrosios dienos pabaigoje pagrindinio turnyro žaidėjai pradėjo dalintis prizus, nors tarp pirmųjų prizininkų tautiečių nėra, V.Laurinaitis jau užsitikrino bent 7 580 eurų apdovanojimus. Tuo tarpu būsimajam laimėtojui yra atidėta 500 800 eurų suma.

Reikia pasidžiaugti, kad jau finišavusiose PSC kovose lietuviai ne sykį įrašė savo vardus tarp prizininkų. 1 100 eurų įpirkos „PokerStars National Championship“ turnyre, kuriame startavo net 941 žaidėjas, mūsiškiai pasižymėjo triskart: Stepas Tindžiulis čia pasirodymą užbaigė 174 ir pelnė 1 860 eurų, o V.Tamašauskas ir G.Kareckas atitinkamai iškovojo 138 ir 132 vietas ir pelnė antros pakopos prizus – 2 300 eurų.

440 eurų įpirkos galvų medžioklės turnyre per žingsnį nuo PSC trofėjaus suklupo Steponas Venckus. Tautietis čia pelnė antrąją vietą ir 3 170 eurų apdovanojimą. Iš viso šiame turnyre pasirodė per 100 pokerio mylėtojų. Arūnas Sapitavičius įrašą paliko 93 žaidėjus sudominusio 1 075 eurų įpirkos „Hyper Turbo“ turnyro prizininkų sąraše, kur jo vardas atsidūrė ties dešimta pozicija ir 2 260 eurų prizu.

Naujienų apie lietuvių rezultatus Monake mūsų skiltyje ieškokite kasdien. O jau šiandien nuo 13 val. pakviesime stebėti tiesioginę vaizdo transliaciją iš PSC Monte Karlo pagrindinio turnyro 3 dienos.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius