Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 08 31

Marius Mačiukas EPT Barselonos „High Roller“ turnyre pelnė beveik 25 tūkstančius eurų

Paskutinės Europos pokerio turo (EPT) Barselonos etapo metu paaiškėjo ir prestižinio 10 300 eurų įpirkos „High Roller“ turnyro čempionas. Juo tapo Italijos pokerio sunkiasvoris Mustapha Kanitas. Tuo tarpu prizininkų sąrašą šiose varžybose papildė ir lietuvio Mariaus Mačiuko pavardė.
Mustapha Kanit
Mustapha Kanit / PokerNews.com nuotr.

EPT Barselonos etapas šiemet triuškino daugelį turo rekordų. Išimtimi netapo ir „High Roller“ turnyras, kuriame žaidėjai paklojo net 506 įpirkas (401 unikalus dalyvis ir 105 pakartotiniai įsipirkimai), taip padarydami jį didžiausiomis EPT istorijoje tokios įpirkos „High Roller“ varžybomis. Jo finalą pasiekė, bet pirmasis pasitraukė EPT čempionas Kevinas MacPhee.  Sultingiausius kasnelius nuo beveik 5 milijonų eurų prizinio fondo atsirėžė trys žaidėjai – Mustapha Kanitas, JAV pokerio profesionalas Nickas Petrangelo bei Didžiajai Britanijai atstovaujantis Kully Sidhu. Ketvirtoje vietoje kritus švedu Niklui Astedtui likusi trijulė nutarė išsidalinti prizus pagal žetonų kiekį ir baigti žaidimą. Čempiono taurę pelnė žetonų lyderis M. Kanitas.

EPT Barselonos „€10K High Roller“ finalininkų prizai:

1. Mustapha Kanitas (Italija) – €738,759
2. Kully Sidhu (Didžioji Britanija) – €640,000
3. Nickas Petrangelo (JAV) – €529,840
4. Niklas Astedtas (Švedija) – €336,700
5. Aliaksejus Boika (Baltarusija) – €265,600
6. Ami Bareris (Kanada) – €206,600
7. Geraldas Karlicius (Austrija) – €155,600
8. Kevinas MacPhee (JAV) – €108,500

Prizininkų sąraše savo vardus įrašė ir būrys „PokerStars“ rinktinių narių – Isaacas Haxtonas (36 vieta), Leo Fernandezas (39 vieta), Johnny Loddenas (50 vieta) bei Bertrand'as „ElkY“ Grospellier (55).

Visas šias pokerio žvaigždes aplenkė mūsiškis Marius Mačiukas, kuris su turnyru atsisveikino tik paskutinėmis priešfinalinės dienos akimirkomis. Sėkmingai įveikęs burbulo fazę lietuvis turėjo apie 300 tūkst. žetonų, iš kovos pašalino Vokietijos pokerio meistrą Philippą Gruissemą, bet jo baudėju tapo kitas vokietis Martinas Fingeris, kuris dusyk nuskriaudė mūsiškį su Fortūnos pagalba, o galų gale ir nokautavo jį 32 pozicijoje, iki antrosios dienos pabaigos likus apie 20 minučių. M. Mačiukui už solidų pasirodymą atiteko 24 600 eurų prizas. Įdomu tai, kad per klaidą visuose oficialiuose sąrašuose vietoje lietuvio yra įvardinamas norvegas Marius Heiene.

Primename, kad šiame turnyre jėgas taip pat išmėgino ir Matas Cimbolas bei Laurynas Levinskas, bet startas jiems nesusiklostė.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius