Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 02 01

Neividas Biriukovas EPT Dovilio šalutiniame turnyre iškovojo 26 tūkst. eurų prizą

Sulaukėme puikių naujienų iš Prancūzijoje vykstančio EPT Dovlio festivalio. Kaunietis Neividas Biriukovas puikiai pasirodęs šalutinėje kovoje pasidabino sidabru. Du lietuviai pasiekė FPS „High Roller“ turnyro antrąją dieną.
Neividas Biriukovas. lspf.lt nuotr.
Neividas Biriukovas. lspf.lt nuotr.
Europos pokerio turo (EPT) Dovilio festivalis vis labiau įsibėgėja. Pastarosiomis dienomis stebėjome net 20 tautiečių festivalį pradėjusiame Prancūzijos pokerio serijos (FPS) pagrindiniame turnyre. Zigmo Pekarsko pasirodymą trečioje turnyro dienoje apžvelgsime netrukus, o kol kas dalinamės žiniomis iš šalutinių turnyrų.

1100 eurų įpirkos greitos struktūros (turbo) šalutiniame turnyre viso dalyvavo 171 žaidėjas ir Neividui Biriukovui pritrūko vos mažo žingsnelio iki čempiono vardo. Finalinėje dvikovoje mūsiškis nusileido vokiečiui Paului Hoeferiui. Sidabras kauniečiui garantavo 25 860 eurų prizą. Šiose varžybose tarp prizininkų taip pat pateko Vytis Paškevičius, kuris už 13 vietą pelnė 2790 eurų.

Vakar taip pat prasidėjo 2 tūkst. eurų įpirkos FPS Dovilio „High Roller“ varžybos, kuriose prie stalų sėdo net 415 žaidėjų. Jėgas išmėgino ir aštuoni Lietuvos atstovai. Deja, jau pirmasis etapas lemtingu tapo Andriui Bielskiui, Arūnui Sapitavičiui, Justui Semaškai, Stepui Tindžiuliui, Matui Cimbolui ir Egidijui Dovidaičiui.

Vytautas Milbutas prasibrovė tarp 131 likusio žaidėjo, bet yra ketvirtas nuo galo su vos 21 400 žetonų. Kitokios per gyvą atranką į šį turnyrą patekusio Arvydo Merfeldo nuotaikos. Vaikinas antrą dieną pradės su didesniu nei vidutinis žetonų kiekiu – 101 900.

Dar geriau už lietuvį sekės „PokerStars Pro“ atstovams Julienui Brecard'ui (119 800) ir Bertrand'ui Grospellier (148 700). Žetonų lyderiu tapo šeimininkų atstovas Cyrille Dupessey su 322 400 turnyro valiutos. Jį persekioja Oscaras Alache Orrego iš Čilės (309 800) ir dar vienas prancūzas Sebastienas Buonomo (304 tūkst.). Antrąją FPS „High Roller“ dieną taip pat pasiekė EPT čempionai Davidas Vamplew, Michaelis Tureniecas ir Robinas Ylitalo, Pasaulio vicečempionas Martinas Staszko, Belgijos pokerio veteranas Pierre Neuville, „High Roller“ specialistas iš Rusijos Vladimiras Trojanovsky.

Būrys lietuvių taip pat išmėgino jėgas 330 eurų įpirkos Dovilio Taurės turnyre, į kurį žaidėjai sumokėjo įpirkas nete 1210 kartų. Tarp prizininkų pateko du mūsiškiai – Paulius Mikėnas (104 vieta) ir Ovidijus Šlimas (57 vieta). Visgi, jie apsiribojo triženkliais prizais.
 
Visos naujienos iš EPT Dovilio festivalio – artimiausiomis dienomis mūsų rubrikoje. Nuo vasario 3d. taip pat pakviesime stebėti ir tiesiogines vaizdo transliacijas.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius