Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 01 11

PCA 2014: trečioje turnyro dienoje paaiškėjo pirmieji prizininkai

„PokerStars.net Karibų nuotykio“ (PCA) pagrindiniame turnyre sužaista trečioji diena. Jos metu paaiškėjo kelios dešimtys prizininkų. Tačiau net 76 iš 1 031 startavusio žaidėjo vis dar turi vilties pelnyti išsvajotąjį titulą. Tarp jų yra ir penkios „PokerStars Pro“ komandos žvaigždės.
Maxas Silveris
Maxas Silveris / Neilo Stoddarto nuotr.

Trečiai PCA pagrindinio turnyro dienai artėjant link vidurio buvo susprogdintas mūšio burbulas ir šią fazę išgyvenę žaidėjai užsitikrino sau bent minimalius prizus. Vieni iš pirmųjų žaidėjų, palikusių kovą po burbulo sprogimo, buvo „PokerStars Pro“ komandos atstovai Leo Margets ir Jasonas Mercieris. Meistrams atiteko po 18 200 dolerių prizai. Tokį pat prizą iškovojo ir didžiausias visų laikų pokerio laimėtojas Antonio Esfandiari. Kiek solidesniais prizais džiaugėsi „PokerStars Pro“ rinktinės vėliavnešiai George Danzeris ir Caio Pessagno. Jų sąskaitas papildė po 20 300 dolerių prizai.

Tačiau dėmesio centre, pasibaigus trečiam PCA pagrindinio turnyro etapui, buvo tie, kurie perkopė šį slenkstį ir išsaugojo viltį pelnyti šventės čempiono titulą. „PokerStars Pro“ komandos pažiba ir pelningiausia visų laikų pokerio dama Vanessa Selbst dieną užbaigė kaip penktos pagal dydį žetonų pilaitės savininkė. Jos sąskaitoje – 911 tūkst. turnyro valiutos. 

Prie V.Selbst prisidėjo ir keturi jos komandos draugai, tiesa, pastarųjų rezultatai kol kas kiek kuklesni. Marcas-Andre Ladouceuras dienos finišą pasiekė su 416 tūkst. žetonų, Angelis Guillenas į ketvirtąją dieną išsinešė 322 tūkst. apvaliųjų, 320 tūkst. žetonų šiuo metu yra Marcelio Luske sąskaitoje, o pokerio princese tituluojamos Liv Boeree turnyro kapitalą sudaro 115 tūkst. žetonų.

76-ių trečią 10 000 dolerių įpirkos turnyro dieną išgyvenusių žaidėjų priešakyje žengia ne kas kitas, o Didžiosios Britanijos ir Airijos pokerio turo (UKIPT) čempionas Maxas Silveris. Lyderio rankose - 1 453 000 žetonų. M.Silveris yra vienas iš trijų turnyro milijonierių. Kiekvienas iš ketvirtosios dienos dalyvių jau šiuo metu yra užsitikrinęs bent po 22 800 dolerių apdovanojimą, tačiau visų akys krypsta finalinio stalo link.

Finalininkų aštuonetą pasiekę žaidėjai užsitikrins bent 173 220 dolerių prizus bet iki tol dar yra gražaus laiko. Šios kovos finalas vyks sausio 13 dieną, o iki tol kviečiame prisijungti prie pokerio aistruolių visame pasaulyje ir mūsų rubrikos eteryje stebėti lietuviškai įgarsintas vaizdo transliacijas tiesiai iš įvykio vietos.

Kad tiesiogines PCA transliacijas, kurios vyks iki pat sausio 13 dienos, stebėti būtų dar įdomiau, jau nuo sausio 6 dienos mūsų „Facebook“ paskyroje rasite ir šiai progai skirtą specialų konkursą. Nepraleiskite progos tapti svarbiausių Europos pokerio įvykių liudininkais ir laimėti šaunių prizų.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius