Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 01 12

PCA 2015 Tomas Biliūnas pateko tarp prizininkų, 4 dieną pasiekė futbolo žvaigždė Ronaldo

Bahamose tęsiasi „PokerStars.net Karibų nuotykio“ (PCA) festivalis, kuriame vakar sužaista 10 tūkst. dolerių įpirkos pagrindinio turnyro trečioji diena. Jos metu paaiškėjo 119 prizininkų, tarp kurių pateko ir lietuvis Tomas Biliūnas. Tarp ketvirtąją dieną pasiekusių žaidėjų – ir Brazilijos futbolo legenda Ronaldo, atstovaujantis „PokerStars SportStars“ rinktinę.
Tomas Biliūnas ir Danielis Negreanu
Tomas Biliūnas ir Danielis Negreanu / Asmeninio archyvo nuotr.

Lietuvos laiku vėlyvą sekmadienio vakarą vykusioje PCA pagrindinio turnyro 3 dienoje viso startavo 175 žaidėjai, tarp kurių ir trys lietuviai. Tiesa, Vladas Tamašauskas ir Sigitas Bučinskas iš antros dienos persikėlė po mažiau nei 20 privalomųjų statymų ir nė vienam jų atsitiesti bei pasiekti prizines vietas nepavyko. Ypač skaudžiai turnyras baigėsi V. Tamašauskui. Vaikinas su dešimtakėmis surizikavęs viskuo neatsilaikė prieš keturakių porą.

Kitokia buvo Tomo Biliūno situacija – jis dieną pradėjo turėdamas daugiau nei vidutinį žetonų kiekį. Lietuvis sėkmingai nužengė iki prizinių vietų, bet pasiekti ketvirtosios dienos nesugebėjo. Finalinėje partijoje visais žetonais T. Biliūnas rizikavo su vienspalviais tūzu ir dama. Deja, laimėti monetos metimo prieš aštuonakes nepavyko ir jonaviškis atsisveikino 91 vietoje, kuri garantavo 20 580 dolerių prizą. Priminsime, kad šis tautietis pilną PCA pakuotę „PokerStars“ kambaryje laimėjo investavęs vos keletą dažno žaidėjo taškų (FPP).

Tarp tų, kurie pateko tarp prizininkų, tačiau iki 4 dienos neišgyveno buvo ir „PokerStars Pro“ žvaigždės Andre Akkari (113 vieta), Bertrand'as Grospeller (104), Danielis Negreanu (94) bei Liv Boeree (73).

Ketvirtosios dienos aušroje į lyderio poziciją išsiveržė Juanas Etcheverry, sukaupęs 1,7 milijono žetonų. Jį persekioja Chance Kornuthas ir Kevinas Schulzas sukaupę vienodai turnyro valiutos – po 1,165 milijono. Į kovą dėl beveik pusantro milijono dolerių pagrindinio prizo taip pat grįš Pratyushas Buddiga (589 000 žetonų), Ole Schemionas (147 000) bei Shannonas Shorras (135 000), o taip pat ir „PokerStars Pro“ rinktinės paskutinės viltys Jasonas Mercieris (447 000) ir Jonathanas Duhamelis (266 000). Viso ketvirtoje dienoje prie stalų vėl sės 57 žaidėjai.

Itin daug dėmesio PCA festyvalyje sulaukė ir Brazilijos futbolo žvaigždė Ronaldo, kuris pirmąsyk savo pokerio karjeroje pasiekė apmokamas vietas dideliame tarptautiniame turnyre. Ronaldo prisipažino įsimylėjęs pokerį ir tą meilę galės vėl demonstruoti rytoj, nes į ketvirtą dieną brazilas persikėlė solidų 512 tūkst. žetonų bokštą.

Tiesioginę PCA pagrindinio turnyro 4 dienos transliaciją pakviesime žiūrėti šįvakar nuo 19 val. Lietuvos laiku.

PCA 2015 tiesioginių transliacijų sąrašas:
Sausio 12 d. nuo 19:00 – PCA Pagrindinio turnyro ketvirtoji diena
Sausio 13 d. nuo 19:00 – PCA Pagrindinio turnyro penktoji diena
Sausio 14 d. nuo 21:00 – PCA Pagrindinio turnyro finalas (matysite žaidėjų kortas)

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius