Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2017 01 04

Pirmojo „PokerStars Bahamų čempionato“ startas – jau šį penktadienį

Jau sausio šeštąją Bahamose prasidės pirmą kartą rengiamo „PokerStars Bahamų čempionato“ (PSBC) mūšiai. Ši šventė pakeis ilgametes „PokerStars Karibų nuotykio“ (PCA) varžybas Rojaus saloje. 
"PokerStars Championship" Bahamose / organizatorių nuotr.
"PokerStars Championship" Bahamose / organizatorių nuotr.

PSBC festivalis Bahamose sausio 6-14 dienomis žaidėjus pakvies į daugiau nei 90 įvairių pokerio rūšių ir struktūrų turnyrus, įpirkos į kuriuos svyruos nuo kelių šimtų iki 100 tūkstančių dolerių.

Tačiau patys šventės organizatoriai iš įspūdingo sąrašo išskiria šešias kovas: 220 dolerių „PokerStars Open“, 440 dolerių „PokerStars Cup“, 2,200 dolerių „PokerStars National Championship“, 5,000 dolerių PSBC pagrindinį turnyrą, 25,750 dolerių „High Roller“ ir 100,000 dolerių „Super High Roller“ varžybas.

„Drįstame prognozuoti, kad būtent šie turnyrai susilauks didžiausių pokerio žaidėjų ir aistruolių dėmesio visos šventės metu“, – mintis dėstė festivalio rengėjų atstovas.

Šventės metu pokerio aistruoliai bus palepinti ir tiesioginėmis transliacijomis. Įdomu tai, kad veiksmas Bahamose prasidės nuo brangiausio 100 tūkstančių dolerių įpirkos mūšio, kuriame, be abejonės, išvysime ir ryškiausias planetos pokerio žvaigždes. Įvykius šiame ir 5 000 dolerių įpirkos pagrindiniame PSBC turnyre ir matysime tiesioginių transliacijų metu.

Kvalifikacinėse kovose internete vietas prie šios šventės stalų jau užsitikrino per 250 kovotojų, tačiau Lietuvos atstovų tarp jų nėra. Visgi, PCA festivalyje paprastai matydavome bent porą mūsiškių. Tikimės, kad ši tradicija bus pratęsta ir šiemet.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius