Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 11 30

Savaitgalį startuojančiame EPT Prahos festivalyje stebėsime bent dešimt lietuvių

Jau šį sekmadienį, gruodžio 6 dieną, Šv. Kalėdų dvasia kvėpuojančioje Prahoje prasidės Europos pokerio turo (EPT) festivalis. Milžiniškoje pokerio fiestoje dalyvaus ir būrys Lietuvos pokerio meistrų – tuzinas jų „PokerStars“ kambaryje laimėjo atrankinius turnyrus. Trys šalies pokerio sunkiasvoriai vakar EPT pagrindinio turnyro atrankoje pelnė 6 tūkstančių eurų vertės pakuotes.
EPT Praha
EPT Praha / PokerStars.eu nuotr.

EPT  Prahoje pabaigs kalendorinius metus. Tai bus trečiasis 12-ojo turo sezono etapas, kurį sudarys rekordinis turnyrų skaičius – net 97. Savo mėgstamas žaidimo rūšis ir patogias įpirkas ras kiekvienas festivalio dalyvis ir tarp jų tikrai bus būrys lietuvių.

Vakar vakare vykusioje 530 eurų įpirkos EPT Prahos atrankoje vietas 5300 eurų įpirkos EPT pagrindiniame turnyre užsitikrino trys Lietuvos atstovai. Viso satelitiniame turnyre dalyvavo 182 žaidėjai ir kelialapius į Prahą (bendra vertė – 6 tūkst. eurų) užsitikrino 15 pajėgiausių kovos dalyvių, tarp kurių prasibrauti sugebėjo „benislovas“, „bebaimis777“ ir „LaurisL91“. Anksčiau vietą turnyre yra laimėjęs ir „Genyss13“.

Dar daugiau lietuvių dalyvaus Eureka Prahos pagrindiniame turnyre, kurio įpirka sieks 1100 eurų. Eureka pokerio turo atrankas yra įveikę „EimantasVai“, „Fabregasas“, „Lazeris99“, „NOTmole1“, „vincelis“ ir jau minėti „benislovas“ bei „bebaimis777“. Neabejojame, kad festivalio turnyrų sąrašuose rasime ir gerokai daugiau lietuviškų pavardžių.

Siūlome darsyk prisiminti kalėdinį EPT Prahos festivalio pristatymo vaizdo klipą:

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius