Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 19

Tarp 16 pajėgiausių EPT San Remo žaidėjų – du „PokerStars Pro“ komandos atstovai ir penki italai

Europos pokerio turo (EPT) San Remo festivalis pamažu artėja link pabaigos ir pagrindiniame turnyre liko šešiolika žaidėjų. Penktąją varžybų dieną lyderio pozicijoje pradės amerikietis Jordanas Westmorlandas, kovą tęsia ir Victoria Coren bei Aleksandras Kravčenko iš „PokerStars Pro“ rinktinės.
Jordanas Westmorlandas
Jordanas Westmorlandas / Neilo Stoddarto nuotr.

Viso EPT San Remo pagrindiniame turnyre startavo 556 žaidėjų ir po keturių varginančios kovos dienų į titulą ir pagrindinius prizus pretenduoja 16 pokerio meistrų iš vienuolikos valstybių. Gausiausiai atstovaujama turnyro šeimininkė Italiją, kurios garbę gina net penki pokerio žaidėjai. Dėl vietų finale kausis du britai, o dar septynios valstybės turi po vienintelę viltį.

Daugiausiai dėmesio ketvirtojoje dienoje sulaukė britė V.Coren. Ji vienintelė tarp turnyre likusių žaidėjų, jau anksčiau yra iškovojusi EPT titulą, ir dabar gali įsirašyti į istoriją, tapdama pirmu pokerio meistru, dusyk pergalingai iškėlusiu EPT trofėjų. Tiesa, EPT Londono čempionei prireiks skubios žetonų reabilitacijos, nes jos sąskaitoje dvigubai mažiau nei vidurkis – 535 tūkst. žetonų. Nuo lyderių stipriai atsilieka ir jos kolega „PokerStars Pro“ komandoje rusas A.Kravčenko (743 tūkst. žetonų).

Turnyro lyderis J.Westmorlandas po sėkmingos 4 dienos sukaupė net 3 milijonus 74 tūkst. žetonų. Artimiausias jo persekiotojas ispanas Raulis Mestre turi 1,776 milijono, o suomis Jorma Nuutinenas ir italas Giacomo Fundaro turi apie pusantro milijono turnyro valiutos. Virš milijono žetonų sukaupė ir Pasaulio pokerio turo (WPT) čempionas Lukas Berglundas.

Penktąją dieną žaidėjai varžysis, kol paaiškės aštuoni finalininkai, kurie sekmadienį lemiamoje kovoje sieks prasibrauti į prestižinį EPT čempionų klubą. Nugalėtojui be titulo ir taurės atiteks 476 tūkst. eurų prizas. Šešiaženkliais laimėjimais bus apdovanoti ir dar penki pajėgiausi turnyro žaidėjai.

Penktosios dienos tiesioginė transliacija su komentatoriais Gaudriumi Dzikaru ir Pauliumi Mikaliūnu prasidės jau 13:00 Lietuvos laiku.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius