Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 26

Tiesiogiai: EPT Barselonos 4 dieną pasiekė Kęstutis Gecevičius

Europos pokerio turo (EPT) Barselonos pagrindiniame turnyre artėja kulminacija. Po trijų žaidimo etapų iš 1785 žaidėjų liko vos 98. Deja, trečia diena tapo lemtinga trims iš keturių joje kovojusių lietuvių. Tačiau Kęstutis Gecevičius šiandien pratęs žaidimą 4 etape.
Kęstutis Gecevičius
Kęstutis Gecevičius

Rekordiniame EPT Barselonos 5300 eurų įpirkos pagrindiniame turnyre žaidėjai sunešė net 8,657 milijono eurų prizinį fondą, kurio dalybos prasidėjo dar 2 dienoje. Vakar į trečią dieną grįžę 294 žaidėjai jau buvo užsitikrinę bent minimalų 5360 eurų laimėjimą. Kovą pratęsė ir keturi Lietuvos pokerio meistrai.

Deja, Gytis Bernatavičius ir Darius Narmontas buvo priversti apsiriboti minimaliais prizais, kai krito jau dienos pradžioje, atitinkamai 281 ir 275 vietose. Itin skaudžiai turnyras baigėsi G. Bernatavičiui. Gan solidžią žetonų pilį į 3 etapą atsinešęs lietuvis privalomųjų statymų pozicijų kovoje su A♣K♦ permušė statymus pakėlusį stalo žetonų lyderį iš Prancūzijos, tuo tarpu šis pasirinko aukštos variacijos sprendimą ir sustūmė efektyvius 42 didžiuosius privalomuosius statymus (BB) su aštuonakėmis. Lietuvis atsakė, bet monetos metimo laimėti nepasisekė.

Kiek giliau nužengė Matas Cimbolas, bet skaudi nesėkmė mūsiškį sustabdė 245 pozicijoje. Lietuvis su pora damų tik atsakė į paskutinės pozicijos (BU) žaidėjo permušimą, o flope Q♦8♠3♣ abu žaidėjai tikrino. Turne T♣ M. Cimbolas atakavo, bet oponentas nesitraukė. Riveryje atsivertė J♥ ir oponentas kiek netikėtai sustūmė 2/3 banko. Mūsiškis nutarė, kad varžovas gali blefuoti, tad atsakė, tačiau priešininkas atvertė T♦9♦ – riveris jam atnešė eilę ir padėjo nokautuoti lietuvį.

Dienos pabaigoje liko 98 žaidėjai ir tarp jų prasibrovė paskutinis mūsiškis – Kęstutis Gecevičius. Tiesa, 3 etapas ir jam susiklostė ne itin sėkmingai. Dieną pradėjęs su 319 tūkstančių žetonų kaunietis ją baigė „minuse“ – su 246 tūkst. apvaliųjų, kas 4 etapo starte bus tik 20BB. Lietuvis žetonų lentelėje užima 85-ąją vietą.

Lyderio pozicijoje įsitaisė belgas Anthony Chimkovitchius su 1,825 milijono žetonų. Jį vejasi kanadietis Marco Caza su 1,521 milijono. Į 4 dieną grįš ir 5 EPT čempionai – Jasonas Mercieris (1,006 milijono), Michaelis Eileris (679 tūkst.), Nicolas Chouity (632 tūkst.), Kentas Lundmarkas (387 tūkst.) bei Ronny Kaiseris (233 tūkst.). Žaidimą pratęs ir Brynas Kenney (728 tūkst.) bei Eugene'as Katchalovas (215 tūkst.).

Būsimo turnyro laimėtojo laukia daugiau kaip 1,1 milijono eurų prizas. Nuo 13 val. šiame straipsnyje rasite ir tiesioginę vaizdo transliaciją.

Peržiūrėti turinį naujame langehttp://c.brightcove.com/services/viewer/federated_f9?isVid=1&isUI=1

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius