Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 11 03

Pelėdažmogio tinklaraštis: pokerio profesionalo ruduo prasideda nuo spalio

Kviečiame vėl skaityti pokerio profesionalo ir trenerio Gyčio „peledazmogio“ Lažauninko tinklaraščio įrašą, kuriame jis pasakoja apie rugsėjį vykstantį beprotišką pokerio maratoną bei kol kas didžiausią savo karjeros laimėjimą.
Gytis Lažauninkas
Gytis Lažauninkas / PokerStars.net

Sveiki visi! Buvau dingęs kelis mėnesius, tačiau apsigindamas noriu pasakyti, kad priežastys pateisinamos. Rugpjūčio pradžioje rašiau blogą apie vasarą iškylančius sunkumus bei mokymąsi ir nuo tada vis ketinau prisėsti šiam darbui, tačiau atėjo rugsėjis, o tada prasidėjo svarbiausias internetinio pokerio metų įvykis – WCOOP'as (red. past.: Pasaulio internetinio pokerio čempionatas „PokerStars“ kambaryje).

Negaliu teigti už visus, tačiau profesionalaus pokerio žaidėjo ruduo prasideda ne nuo rugsėjo, o nuo spalio. Kiekvienais metais apie rugsėjo 6 dieną prasideda trijų savaičių maratonas, kuriam ruošiuosi visus metus. Man tai – pats svarbiausias mėnesis, tačiau tuo pačiu ir sunkiausias. Beveik ištisas tris savaites gyvenimo ritmas yra toks: Ryte keliesi 12-13 valandą; 1-2 valandas užsiėmimai su mokiniais; pusryčiai/pietūs ir 15-16 val. pradedi sesija, trunkančią 13-15 valandų, o po jos be jėgų krenti į lovą ir lauki kitos dienos. Gyvenant tokiu ritmu rugsėjis tiesiog dingsta, dėl to juokaudamas ir sakau, kad ruduo prasideda nuo spalio.

Nekantriai lauktas ir daug darbo pareikalavęs rugsėjis nenuvylė – per vieną mėnesį sužaidžiau beveik tiek, kiek per tris vasaros mėnesius, ir be galo džiaugiuosi, kad įdėtas darbas atsispindi ne tik sužaistų turnyrų kiekyje, bet ir laimėjimuose. Didesnių kalnų nuversti pagrindiniuose turnyruose nepavyko, tačiau tai buvo pirmasis mano WCOOP'as, kurio metu žaidžiau daugumą turnyrų, todėl esu patenkintas ir pasiektomis antrosiomis dienomis dviejuose iš pagrindinių turnyrų. Taip pat giliai žengiau 1050 dolerių įpirkos „galvų medžioklės“ turnyre. Nepaisant to, kad didesnio serijos turnyro užkabinti nepavyko, pavyko dviese likus pasidalinti „The Big $22“ turnyrą ir laimėti apie 19 tūkstančių dolerių, taip pat „nugriauti“ kelis mažesnius turnyrus ir mėnesį pabaigti tikrai įspūdingai!

Pasibaigus Pasaulio čempionatui spalis buvo daug ramesnis, tačiau vis tiek stengiuosi žaisti bent 3-4 sesijas per savaitę, o lapkritį prasidedantis „PokerStars.fr“ kambario organizuojamas Prancūzijos internetinio pokerio čempionatas FCOOP vėl bent porai savaičių grąžins prie rugsėjo ritmo. Po čempionato planuoju vėl apsilankyti Rygos „Lapkričio festivalyje“, kuris bus puikus apšilimas prieš Prancūzijos pokerio serijos (FPS) serijos etapą Engieno mieste, kuriame startuosiu gruodžio gale.

Šiam kartui tiek, norėčiau pažadėti, kad dar kažką parašysiu artimiausiu metu, tačiau jei ir nepavyktų iškart po FCOOP tikrai kažkas bus. Taip pat, jei dar nematėte siūlau pažiūrėti mano gyvai komentuojamos sesijos įrašo ištrauką ir „The Bigger $44“ turnyro analizę, jei turėsite klausimų – atsakinėsiu komentaruose, gero skaitymo ir žiūrėjimo!

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius