Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 17

15min.lt rodo: Lietuviui pergalingo „Sunday Million“ finalo vaizdo apžvalga

Kaip jau pranešėme savaitės pradžioje net du lietuviai praėjusį sekmadienį pasiekė „PokerStars“ kambario didžiausio savaitinio turnyro „Sunday Million“ finalinį stalą. Kaip viskas vyko, padalinimas po padalinimo, siūlome pasižiūrėti angliškai įgarsintoje vaizdo apžvalgoje.
"Sunday Million" vaizdo apžvalga / PokerStars.tv nuotr.
"Sunday Million" vaizdo apžvalga / PokerStars.tv nuotr.
Temos: 1 Pokeris

Lietuviai, kurių slapyvardžiai kambaryje „PokerStars“ yra „bagoch“ ir „Faranius“, praėjusį sekmadienį puikiai pasirodė 215 dolerių įpirkos savaitiniame turnyre „Sunday Million“ ir pasiekę finalinį stalą iškovojo prizus, kurių bendrą vertė viršijo 420 000 litų.

„Bagoch“ tapo pirmąją finalo auka na, o „Faranius“ ne tik sudalyvavo trijų žaidėjų dalybose, bet ir įveikęs savo varžovus iškovojo didžiausio „PokerStars“ turnyro čempiono titulą. Angliškai įgarsintoje video apžvalgoje matysite kaip viskas vyko. Stebėsite ne vien visų žaidėjų priimamus sprendimus bet ir jų kortas. Gero žiūrėjimo!


Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius