Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 11 09

Anaras Alekberovas – antrasis Lietuvos pokerio profesionalas, kuris TV šou grumsis su geriausiais Rusijos žaidėjais

Kitąmet TV ekranus pasieksiančio pokerio šou „Full Tilt Poker.net Pro Battle“ organizatoriai pristatė antrąjį lietuvį, kuris rungsis su geriausiais Rusijos žaidėjais bei interneto atrankų laimėtojais. Kartu su Dominyku Karmazinu Lietuvai šiame šou atstovaus Anaras Alekberovas.
Anaras Alekberovas
Anaras Alekberovas / pokerstarsblog.com nuotr.

A.Alekberovas paskutiniu metu buvo ryškiausiai pastebimas lietuvis Europos pokerio turo (EPT) varžybose. Devintame EPT sezone vaikinas Barselonos etape pasiekė finalinį stalą, kur finišavo ketvirtas ir iškovojo per 300 tūkst. eurų prizą. Dešimtame turo sezone vaikinas vėl sužibėjo EPT Barselonoje, kur pagrindiniame turnyre liko tryliktas. Anaras buvo paskelbtas geriausiu EPT 9 sezono interneto atrankų laimėtoju.

Dabar jis turės progą susikauti su garsiausiais Rusijos, Ukrainos, Baltarusijos ir Latvijos pokerio meistrais. Naujajame TV šou „Full Tilt Poker.net Pro Challenge“ dalyvaus „PokerStars Pro“ rinktinės žvaigždės Aleksandras Kravčenko, Ivanas Demidovas, Eugene Katchalovas ir Maksimas Lykovas, o taip pat daugelis kitų pajėgiausių regiono žaidėjų.

„Gavęs kvietimą apsisprendžiau tikrai lengvai, nes anksčiau neteko dalyvauti tokiame pokerio renginyje. Šou struktūra tikrai įdomi. Be to Kijevas yra netoli Vilniaus, tad pats festivalis nekainuos daug laiko, – mintimis dalinasi A.Alekberovas. – Su „PokerStars Pro“ komandos atstovais esu žaidęs anksčiau, tad man tai nėra reikšmingas iššūkis. Iš šou kažko ypatingo nesitikiu – svarbu, kad jis būtų gerai organizuotas. Nesu užsibrėžęs jokių minimalių tikslų, o maksimumas, kaip visada – laimėti viską“.

Būsimu A.Alekberovo dalyvavimu šou džiaugėsi ir jo organizatoriai. Pasak jų, Anaras šiuo metu yra bene žinomiausias, įdomiausias ir itin vertinamas Baltijos šalių pokerio profesionalas tiek Rusijos pokerio bendruomenėje, tiek visoje Europoje. Šou rengiančios lietuvių kompanijos “Frameshot” atstovai įsitikinę, kad A.Alekberovas bus ryškus šou dalyvis bei itin neparankus oponentas net ir didžiausioms Rusijos, Ukrainos bei Balturusijos pokerio žvaigždėms. 

Be A.Alekberovo ir D.Karmazino šou išvysime ir dar bent vieną lietuvį. “Full Tilt Poker.net” kambario atrankiniame turnyre vietą prie TV šou stalo iškovojo Šarūnas Matulevičius. Viliamės, kad paskutinės atrankos mūsiškiams vėl bus sėkmingos ir po sekmadienio Lietuvos delegacijos gretos dar labiau pagausės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius