Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 08 18

Antaną Guogą vestuvių proga sveikino pasaulinio pokerio superžvaigždės

Praėjusį savaitgalį karjerą baigęs sėkmingiausias Lietuvos pokerio meistras Antanas Guoga sumainė aukso žiedus su ilgamete drauge Aiste. Šia proga jaunavedžius sveikino ne tik artimi draugai, bet ir pasaulinės pokerio žvaigždės, kurios praeityje su pokerio pasaulyje „Tony G“ slapyvardžiu žinomu lietuviu ne sykį susigrūmė prie žaidimo stalų.
Antanas Guoga ir Philas Hellmuthas
Antanas Guoga ir Philas Hellmuthas / pokernews.com nuotr.

Vestuvių proga A.Guogą ir jo išrinktąją Aistę sveikino į jungtuvių ceremoniją susirinkę draugai ir artimieji. Tačiau buvusio kolegos nepamiršo ir ryškiausio pokerio žvaigždės. „Siunčiu sveikinimus Toniui ir Aistei. Pokerio pasaulis ilgėsis jo, tačiau darbai, kurių jis imasi dabar tikrai svarbūs ir reikšmingi. Linkiu sėkmės tiek naujuose darbuose, tiek vedybiniame gyvenime“, – sveikinimo žodžių porai negailėjo amžinasis A.Guogos oponentas Philas Hellmuthas.

Prie pokerio rekordininko prisidėjo ir britų pokerio legenda Dave „Devilfish“ Ulliotas, vienas Pasaulio pokerio turo (WPT) organizatorių Warrenas Lushas bei daugelis kitų ryškesnių ar mažiau ryškių žaidimo meistrų bei industrijos atstovų.

A.Guoga prieš kurį laiką baigė pokerio profesionalo karjerą ir buvo išrinktas į Europos Parlamentą. „Profesionalaus pokerio karjerą baigiau pačiu laiku, kai dar buvau viršūnėje. Ir dėl to nei kiek nesigailiu. Bet vis tiek malonu, kad žmonės atsimena ir įvertina. Užleidžiu vietą mūsų jaunimui – laukiu mane pralenksiančio, o su manim nebent kokiam labdaros turnyre galėsite susitikti“, – komentuodamas straipsnį apie sėkmingiausius Lietuvos pokerio profesionalus savo „Facebook“ profilyje praėjusią savaitę rašė jis.

Plačiau apie poros vestuves paskaityti galite apsilankę portale Žmonės.lt.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Reklama
Kam ir kada reikalingi saulės akiniai ir dirbtinis akių drėkinimas
Užsisakykite 15min naujienlaiškius