-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 05 23

Bertrand'as Grospellier po susidūrimo su ilgapirščiais priverstas praleisti WSOP kovas

„PokerStars Pro“ rinktinės žvaigždė Bertrand'as Grospellier pakeliui į Las Vegasą buvo apvogtas, dėl ko turės praleisti nemažą dalį svarbiausių metuose pokerio turnyrų Pasaulio pokerio serijos (WSOP) ringe.
Bertrand'as Grospellier
Bertrand'as Grospellier / poker-babes.com nuotr.
Temos: 2 Vagystė Pokeris

Mažiau nei po savaitės Las Vegase prasideda svarbiausias metų pokerio įvykis – Pasaulio pokerio serija (WSOP). Pokerio profesionalai iš viso pasaulio skuba į lošimų Meka vadinamą miestą, kad nepraleistų progos pakovoti dėl bene geidžiausių pokerio trofėjų – auksinių WSOP apyrankių. Tačiau ne visiems kelionės baigiasi laimingai. „PokerStars Pro“ žvaigždė Bertrand'as Grospellier kelionės į Las Vegasą metu susidūrė su ilgapirščiais ir bus priverstas praleisti didžiąją serijos dalį.

„Tiems, kas ruošiasi dalyvauti lažybose dėl WSOP rezultatų: bent kol kas nestatykite už/prieš mane, Toronte buvau apvogtas, praradau pasą ir keliauju atgal į Paryžių, kur užtruksiu nežinia kiek“, – savo „Twitter“ puslapyje rašė „PokerStars Pro“ žvaigždė. Kiek vėliau paaiškėjo, kad prancūzui teks praleisti didžiąją dalį WSOP kovų, nes naujų dokumentų jam niekas neparuoš bent iki birželio pabaigos.

„Tai turbūt yra pokštas! Dėl kažkokių biurokratinių trukdžių naujus dokumentus gausiu neanksčiau nei birželio 20-ąją. Na bent jau spėsiu pasirodyti Las Vegase iki pagrindinio WSOP turnyro“, – „Twitter“ svetainėje prastomis naujienomis dalinosi žvaigždė.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius