Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2016 11 14

Brangiausiame karjeros turnyre Makao Laurynas Levinskas suklupo prieš pat prizų dalybas

Pirmoji lapkričio pusė pokerio aistruoliams ir žaidėjams pasižymėjo įspūdingu renginiu Makao mieste Kinijoje. Čia įvyko Azijos pokerio čempionatas (ACOP), kur pasirodymus surengė ir lietuviai. Laurynas Levinskas šventėje išbandė jėgas brangiausiame savo karjeros turnyre, tačiau šį kartą kauniečiui iki prizų šiek tiek pritrūko.
Laurynas Levinskas
Laurynas Levinskas / Neilo Stoddarto nuotr.
Temos: 1 Pokeris

„Startuoju brangiausiame turnyre per savo karjerą. Laikas pasimėgauti!“, – į draugus ir sekėjus „Facebook“ paskyroje kreipėsi viena ryškiausių Lietuvos pokerio žvaigždžių prieš startą 250 tūkstančių Honkongo dolerių (HD) įpirkos turnyre. Pokerio profesionalo žinutė sulaukė daugybės dėmesio ir palaikymo, tad ne vienas L. Levinsko bičiulis ir gerbėjas akylai stebėjo kauniečio pasirodymą Makao.

Pirmasis turnyro etapas mūsiškiui klostėsi labai sėkmingai ir startinę dieną jis užbaigė laikydamas daugiau nei dvigubai už vidurkį didesnę žetonų krūvelę. Apie 30 tūkstančių eurų įpirkos kovoje startavo 62 žaidėjai, kai kurie jų pasinaudojo pakartotinės įpirkos galimybe, tad iš viso į turnyrą buvo įsipirkta 71 kartą. Toks žaidėjų aktyvumas lėmė, kad šį kartą prizus turėjo pelnyti devyni ištvermingiausieji.

Nors po pirmosios dienos mūšio L. Levinskas buvo išties geroje padėtyje, vis tik kova antroje turnyro dienoje nesiklostė taip, kaip norėjosi. Didelę dalį savo žetonų kaunietis prarado akistatoje prieš pokerio žvaigždę Philippą Gruissema, kuomet pagavęs aukščiausią damų porą su K♥Q♥ lietuvis nerado argumentų prieš oponento karalių porą. Šioje partijoje praradęs kone pusę žetonų, turėtų ties antrosios dienos starto linija, nukraujavęs lietuvis drauge su kolegomis sulaukė pietų pertraukos, netrukus po kurios L. Levinsko palaikymo komanda sulaukė prastų žinių.

Privalomiesiems statymams esant 10 000/20 000 ir ant stalo atsivertus K♠7♦4♥8♥ prieš lietuvį kovojęs Leo Chengas pareikalavo visko, o apie 200 tūkst. žetonų dar turėjęs mūsiškis atsakė su 6♦4♦ ir buvo teisus – varžovas laikė tik pirkimą į eilę su T♦9♦. Deja, riveryje 6♣ pagauta antra pora kauniečio nenudžiugino, nes priešininko pirkimas užsidarė. L. Levinskas baigė pasirodymą 17 pozicijoje.

Kovai tęsiantis mūsiškį išmušęs L. Chengas nukeliavo iki prizų ir iškovojęs penktąją vietą susižėrė 172 256 eurus (1 336 000 HD). Tuo tarpu laimėtojo laurų vainikų didžiajame turnyre pasipuošė amerikietis Davidas Petersas, kurio pergalė įvertinta 629 868 eurų (4 885 200 HD).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius