Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 12

Chrisas Fergusonas planuoja grįžti į didįjį pokerį

Panašu, kad „Juodojo penktadienio“ šešėlis po trijų metų pagaliau traukiasi. Viena po kitos JAV valstijos reguliuojasi internetinio pokerio įstatymus, žaidėjams grąžinami pinigai, iš priverstinių atostogų grįžta pokerio žvaigždės. Vienas tokių, amerikietis Chrisas Fergusonas, kuris 2011 metais buvo apkaltintas drauge su kitais „Full Tilt Poker“ kambario akcininkais. Niekas nebesitikėjo, kad pokerio žvaigždė dar kada nors pasirodys viešumoje, tačiau panašu, kad tai įvyks.
Chrisas Fergusonas ir Howardas Ledereris
Chrisas Fergusonas ir Howardas Ledereris / pokernews.com nuotr.
Temos: 1 Pokeris

Pradėjus spręstis bankrutavusio kambario reikalams, o žaidėjams atgaunant pinigus, Ch.Fergusonas nusprendė, kad pats laikas lengviau atsipūsti ir grįžti prie mylimos veiklos. Praeityje amerikietis yra iškovojęs penkias Pasaulio pokerio serijos (WSOP) auksines apyrankes, o jo pelną pokerio turnyruose sudarė kiek daugiau nei 8 milijonai dolerių. Tad tris metus trukusios priverstinės atostogos Ch.Fergusonui tikrai nebuvo malonios.

Nekeista, kad sugrįžtuvėms pokerio didmeistris pasirinko WSOP ringą, būtent čia Ch.Fergusoną turėtume išvysti jau po kelių mėnesių. Puse lūpu kalbama, kad drauge su juo čia pasirodys ir buvęs „Fult Tilt Poker“ kambario vadovas Howardas Ledereris, kuris susilaukė daugiausiai kritikos ir kaltinimų „Juodojo penktadienio“ byloje.

Norite pirmieji sužinoti svarbiausias pokerio pasaulio naujienas? Prisijunkite prie mūsų socialiniuose tinkluose „Facebook“ ir „Twitter“ – „15min Pokeris“ ir @Pokeris15min

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius